Uredništvo    4. april 2013
Papež, pridi v Barcelono

Rosell vabi papeža v Barcelono

Znano je, da je novi papež navijač San Lorenza. Njegovo ljubezen do nogometa pa želi izkoristiti tudi predsednik Barcelone Sandro Rosell, ki papeža vabi na tekmo.
SORODNE NOVICE
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Suarez in Messi potopila Villa...
10.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Zidane: Ronaldo je boljši, kot...
9.12.2017 | Evropske lige
Atletico: Cena za Vrsaljka je ...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Prvemu človeku Barcelone Sandru Rosellu se je porodila zanimiva ideja. Predsednik katalonskega velikana se je namreč domislil, da bi na eni od domačih tekem gostil posebnega gosta. Rosell si je zadal nalogo, da na Nou Camp pripelje kar novega papeža! 

"Kot predsedniku Barcelone mi je v čast, da nama ni skupna zgolj ljubezen do nogometa. Vabim vas, da si ogledate tekmo iz naše lože na Nou Campu in uživate v igri vaših rojakov Messija in Mascherana, ki se s svojima podpisoma pridružujeta temu vabilu," naj bi v vabilu papežu Frančišku zapisal Rosell.

Papež Frančišek se je v športne medije prebil, potem ko so v javnost prišle podrobnosti o njegovem podpiranju argentinskega kluba San Lorenzo, katerega član je novi papež. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 23
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Messiniesta 4.4.2013, 21:11 Prijavi komentar
karanfill ha da bi to zdej predaval v iranu bi bil lep steber za kamenjanje :D
karanfill 4.4.2013, 21:10 Prijavi komentar
Da, in ta nova - Ena Religija bo tisto, kar '"elita'" že ves čas izvaja prikrito pred javnostjo, na '"kraljevskih'" dvorih, v katakombah Vatikana, v Bohemian Grove-u, ki jih obiskujejo vsi svetovni politiki, tudi naši... Religija, ki se skriva za obredi katolištva... obredna žrtvovanja Babilonskim poganskim '"bogovom'"... To religijo so prakticirali tudi že v antičenm Babilonu (biblijska zgodba o Abrahamu in Izaku), v Salomonovem templju.... sedaj pa imajo namen ponovno zgraditi nov Salomonov tempelj in ta obredna žrtvovanja zopet vpeljati v javnost... potem, ko bodo imeli vse popolnoma pod kontrolo.
karanfill 4.4.2013, 21:10 Prijavi komentar
To pa zato, ker je vse pravljice okoli '"boga'" le izmišljotina Zionistov (Vatikana), ki nimajo nobene realne podloge, kar že tvoje vprašanje samo pove. '"Bog'" je izraz za človeka na visoki evolucijski stopnji kralja modrosti, katerega '"moči'" so le nekoliko večje od drugih evoucijsko manj razvitih ljudi, umrljiv pa je tako kot vsak drug človek. Zato '"bog'" ne varuje ljudi, ker jih sploh ne more, tako kot katerikoli drug človek. Tisti, ki nadzoruje delovanje Stvarstva - Vesolja, je Stvarstvo - Vesolje samo, preko svojih naravnih zakonov, vse ostalo pa je popolnoma prepuščeno naključju in svobodni volji ljudi. Cerkev - duhovniška kasta pa je vse to popačila, da lahko igrajo '"božje posrednike'"....nateg tisočletja...
Messiniesta 4.4.2013, 21:09 Prijavi komentar
js ne verjamem v nič, js verjamem v znanost... verjamem v to kar se je dokazal in verjamem da je se nesteto stvari k jih ne vemo... krscanska vera mi pa predstavlja samo obicaj... recimo prazniki z druzino itd
karanfill 4.4.2013, 21:09 Prijavi komentar
Troedinost je neumnost, ki so si jo izmislili že v antičnem Ediptu, kjer so '"sveto trojico'" imenovali Osiris ('"oče'"), Horus ('"sin'") in Isis ('"mati'" oz. za šoviniste '"sveti duh'"), v antičnem Babilonu pa so to '"sveto trojico'" poimenovali Nimrod, Tamuz in Semeiramida. To Babilonsko religijo so kasneje prenesli v Rimski Imperij, ki jo je kasneje Vatikan prelevil v '"krščanstvo'", prikril pa s popačenimi nauki preroka Jmmanuela. Da pa si ljudje ne bi prišli gor, da je krčantvo le antična Babilonska religija prenesena v Rim, so to '"sveto trojico'" preimenovali le v '"oče'", '"sin'" in '"mati'" (oz. '"sveti duh'" za šovinste). '"Sveta trojica'" je le se ena bedaste poganska bedarija, ki si jo je izmislila duhovniška sekta! '"Bog'" je navaden človek na evolucijski stopnji kralja modrosti, '"sveti duh'" pa le poganski nesmisel, tako kot tudi '"sveta trojica'"!!! V bistvu '"svete trojice'" v kaščanstvu originalno sploh ni bila, ampak jo je v srednjem veku v krščanstvo vpeljala Vatikanska inkvizicija s svojimi dobrosrčnimi metodami mučenja in morjenja ljudi....
karanfill 4.4.2013, 21:08 Prijavi komentar
Beseda '"bog'" je le prevod besede YHWH (izgovorjava Jišviš), ki enostavno pomeni le '"kralj modrosti'", in je le antični izraz, ki se je uporabljal za človeka na zelo visoki evolucijski stopnji. Cerkev pa je kasneje ta izraz poenačila s Stvarstvom (Vesoljem) in s tem človeku - '"bogu'" pridala lastnosti Stvarnika, kar pa je seveda obsurd, ker človek je le neznaten del Stvarstva.
karanfill 4.4.2013, 21:07 Prijavi komentar
Ob neki priložnosti v Vatikanu je Papež Lev X rekel: '"O kako mi vsi dobro vemo kako profitonosno praznoverje nam je vsem ta izmišljotina o kristosu...!'" Vatikan d.n.n (družba z neomejeno neodgovornostjo).
karanfill 4.4.2013, 20:54 Prijavi komentar
Jezus je izpeljanka, ki izhaja iz starogrške poganske mitologije, iz obdobja vsaj 1000 pr. n. št.; in sicer iz besed '"Ye Zevs Kristos'" (Zevs je starogrško božanstvo sonca, oče '"bogov'" na Olimpu (beseda '"olimp'" (tako kot tudi beseda '"sion'")pomeni '"nebo'", torej oče '"bogov'" na nebu (planeti, ozvezdja...), in pomeni '"Zevsov maziljeni sin'" oz. '"sin sonca'". Izraz '"jezus kristos'" se je originalno uporabljal za strogrško božanstvo svetlobe Apolona, kasneje pa tudi za starogrško božanstvo vina Dioniza. Izraz '"jezus kristus'" je ekvivalent besedam faraon (kar pomeni '"Re-jev maziljenji sin'" oz. '"sin sonca'") in cesar (cesare = '"nebeški sin'" oz. '"sin sonca'"). Ta starogrški vpliv se je na začetku našega štetja ohranil tudi na območju Bližnjega Vzhoda in Rimskega Imperija, zato so pogani preroka Jmmanuela enostavno preimenovali v jezusa kristusa (iz Biblije: '"... ali si ti jezus kristus, ki mora priti...'"). Tistemu, ki ga dandanes po napačnem poznamo po tem imenom, je bilo v resnici ime Jmmanuel (Isaija 7. 14.: ... in mlado dekle ('"devica'") bo rodila otroka, ki mu bo ime Jmmanuel ('"Imanuel'"), tisti z božjim vedenjem...'"
karanfill 4.4.2013, 20:52 Prijavi komentar
1. Bolje je spoznati prijateljevo ženo, kot prijatelja od žene. 2. Bolje noseča pri 14-ih, kot devica pri 41-ih. 3. Bolje v troje v postelji, kot sam v krsti. 4. Bolje hladna svetlolaska, kot topel brat. 5. Bolje enkrat s Sneguljčico, kot sedemkrat s palčki. 6. Bolje s kolesom v »kurbarijo », kot z mercedesom na delo. 7. Bolje imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj. 8. Bolje imeti debelo tajnico, kot ozkega šefa. 9. Bolje druga pomlad, kot tretji zobje. 10. Bolje trebuh od hrane, kot grba od dela. 11. Bolje zdrava pokvarjenost, kot pokvarjeno zdravje. 12. Bolje kamen v žepu, kot pesek v očeh. 13. Bolje vino v želodcu, kot voda v kolenu. 14. Bolje močno lepa, kot lepo močna. 15. Če ne bi bilo če, bi na stranišču peli namesto čepeli. 16. Kdor visoko leta, daleč vidi. 17. Kdor drugemu jamo koplje, je grobar. 18. Rana ura, zaspana ura. 19. Kar lahko storiš danes, preloži na jutri na prijatelja.
viking-juve 4.4.2013, 17:36 Prijavi komentar
dinho80 zdaj si pa ta pravo vsekal,kaj misliš,da obstaja samo krščanska vera,knjige v roke vzet in prebrat kaj vse je na tem svetu,ne pa da so ti možgane sprali v cerkvi. bi bilo fajn,da b tei thor enkrat vsekal po glavi z hamrom in bi mogoče začel drugače razmišljat
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE