Uredništvo    15. november 2014
Xavi že ve, kaj bo počel po koncu kariere

Rad bi treniral Barcelono

Legendarni vezist Barcelone Xavi Hernandez je v intervjuju za BBC priznal, da bi želel slediti vzoru Pepa Guardiole in nekoč sesti na trenerski stolček katalonskega velikana.
SORODNE NOVICE
Copa del Rey: Espanyol končal ...
17.1.2018 | Evropske lige
Roberto Assis: Ronaldinho je k...
17.1.2018 | Evropske lige
Sanchis: Ronaldu ni treba poda...
17.1.2018 | Evropske lige
Williams podaljšal, klavzula z...
17.1.2018 | Evropske lige
Suarez: Jokal sem zaradi Barce...
17.1.2018 | Evropske lige
Barca zavrnila prvo ponudbo za...
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Josep Guardiola je pri Barceloni postavil vzor in ideal, kateremu bodo pri štirikratnih evropskih prvakih v prihodnje zagotovo še želeli slediti. V klubu vzgojeni nogometaš, ki je glavnino kariere preživel v prvem moštvu in nato z velikim uspehom sedel na trenerski stolček je vzor, v katerem marsikdo vidi trenutno ikono Barcelone in Guardiolinega naslednika v moštvu Xavija Hernandeza. Slednji trenutno šteje 34 let in se počasi približuje koncu nogometne kariere, po koncu le-te pa ga številni vidijo kot nekoga, ki bi Barceloni lahko pomagal tudi na naslednji stopnički svoje nogometne poti. Xavi se je doslej vprašanjem o naslednjih potezah vztrajno izogibal, v intervjuju za britanski BBC pa je vendarle priznal, da sanja o tem, da bi nekoč postal trener Barcelone.

"Zelo rad bi še naprej delal pri Barceloni. Ta šport je moja velika strast in to bi bilo zame nekaj najlepšega. Če bi bil trener? Morda ....," je povedal legendarni Xavi, ki sicer tako širokopotezno še ne razmišlja, saj meni, da njegova kariera še ni povsem končana.

"Bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost. Trenutno še vedno uživam v nogometu in veliko igralcev mi pravi, naj vztrajam še naprej."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
fastnet_ireland 15.11.2014, 22:11 Prijavi komentar
Če bi bil trener? Morda ....," je povedal legendarni Xavi in to so novinarji spremenili v : "Rad bi treniral Barcelono" Če bi ga vprašali ali bi bi kdaj bil športni direktor pa bi odgovoril z morda bi pa napisali; "Rad bi bil športni direktor". Kako neverjetno obračajo novinarji besede samo, da dobijo klike
piksi 15.11.2014, 21:46 Prijavi komentar
Še vedno je mojster za vse svoje naslednike,samo ker je BARCA prebrana knjiga ne pride do izraza njegova kvaliteta,ki bi se videla v Bayernu,Unitedu,Cityju,zame še vedno top 5 vezist sveta.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE