Uredništvo    3. marec 2013
Jordi Roura po porazu z Realom

Pristop ni bil slab

Jordi Roura, začasni trener Barcelone, pravi, da s pristopom moštva na včerajšnjem el clasicu ne more biti nezadovoljen. Z rezultatom je pač lahko.
SORODNE NOVICE
Mali katalonski derbi Gironi
11.12.2017 | Evropske lige
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Zidane: Ronaldo je boljši, kot...
9.12.2017 | Evropske lige
Atletico: Cena za Vrsaljka je ...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Barcelona je včeraj morala priznati nov poraz madridskemu Realu. Jordi Roura, ki ob odsotnosti Tita Vilanove opravlja funkcijo glavnega trenerja Barcelone, pa je bil s pristopom katalonskega moštva zadovoljen: "Ne glede na rezultat, moramo biti s pristopom igralcev zadovoljni. Težko je bilo. Vse do konca smo bili v igri. Še vedno pa smo živi. Ekipi, ki vodi v prvenstvu, se takšen nenavaden poraz lahko zgodi."

"O sojenju ne bom govoril. Poglejte si posnetek. Jasno je. Če bi nam dosodil enajstmetrovko, bi se zdaj pogovarjali o drugačnem rezultatu," je dodal Roura in pojasnil še, da iztrošeni Lionel Messi na igrišču ni imel težav. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 6
Starejši naprej | Novejši naprej
ajaxavi 3.3.2013, 14:44 Prijavi komentar
kaj zmeraj igrajo enako? ti to resno? tak brez želje po zmagi, brez enega pametnega predložka, passa jih že dolgo ni blo za videt. in pa naslednja tvoja izjava, da jih je real pač prebral in so vtemi... spet, a ti to resno? ma že 4 leta ponavljate eno in isto, kak so vsi že prebrali njihovo igro, da je konec njihove ere... zato pa so prvi v La ligi ne?
Ballon d'Or 3.3.2013, 14:16 Prijavi komentar
po treh porazih prot milani in realu delajo naivjači tako, kot da so zgubli z gorico ter triglavom. js še zmeri verjamem, da Barca obvlada in da bo zmagovala, sam prot večjim klubom bodo pa morli ubrat še kakšno + taktiko, a ne. pizda so naivni, škoda!
Ballon d'Or 3.3.2013, 14:14 Prijavi komentar
kako si trenutn njihova igra zasluž kritike, sj pa zmeri igrajo enako! kaj vam je, pač jih je real in še kdo prebrou in so v temi. tko je.
ajaxavi 3.3.2013, 13:51 Prijavi komentar
pa še kako slab pristop imajo zadnje tekme... ko že misliš, da slabše ne more bit spet prikažejo tako neizrazito igro. Roura jih vsako tekmo hvali, ne glede na to kako porazno odigrajo, pri Pepu pa je bilo obratno, še ob velikih zmagah je zahteval vedno več, jih gnal, da za sebe niso vedli... zdaj se bolj kot kadarkoli vidi, kako velik trener je Pep in da ni imel vse pripravljeno na pladnju in samo poslal igralce na igrišče. upam pa, da je to zdaj res tista spodnja meja in se bodo sedaj začeli dvigati... vedno jim bom stal ob strani ampak trenutna igra si pa res zasluži kritike
snif84 3.3.2013, 12:58 Prijavi komentar
vročino je imel med tema dvema classic-oma, to je bilo mišljeno s tem...
4444 3.3.2013, 12:25 Prijavi komentar
Iztrošeni Lionel Messi? Tip na večini tekem niti ne zašvica, res nevem od česa je lahko iztrošen. (pa to sploh ni hec)! ;)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE