Uredništvo    27. marec 2016
Barcelona se je priklonila svojemu novodobnemu očetu

Poslovilo se je več kot 31 tisoč ljudi

V Barceloni se je spominske slovesnosti od preminule ikone Johana Cruyffa, ki poteka na stadionu Nou Campu, v dveh dneh udeležilo več kot 31 tisoč ljudi.
SORODNE NOVICE
Valencia doživela drugi poraz
16.12.2017 | Evropske lige
Joaquin v Betis vložil več kot...
16.12.2017 | Evropske lige
Remi Seville zaznamoval Berizz...
16.12.2017 | Evropske lige
Iago Aspas igralec meseca v La...
16.12.2017 | Evropske lige
Simeone: Griezmannu bomo dovol...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: /)
V Barceloni so navijačem že dan po smrti legendarnega Johana Cruyffa omogočili, da se od ene najbolj markantnih osebnosti v zgodovini kluba poslovijo pod eno od tribun stadiona Nou Camp, kjer je bila organizirana posebna spominska slovesnost. Proti stadionu se je v zadnjih dneh zvrstila nepregledna množica ljudi, ki so se poklonili kultnemu Nizozemcu, ki je v četrtek umrl za posledicami pljučnega raka. V dveh dneh se je Cruyffu poklonilo kar 31.274 ljudi, žalna slovesnost pa bo na Nou Campu odprta še cel ponedeljek.

Cruyffu se je priklonilo celotno vodstvo Barcelone na čelu s predsednikom Josepom Bartomeujem, nekdanjim predsednikom Joanom Laporto, predsednikom Reala iz Madrida Florentinom Perezom, predsednikom katalonske vlade Arturjem Masom in številnimi ostali veljaki, žalne slovesnosti pa se je udeležila tudi celotna italijanska reprezentanca do 21 let, ki se bo v ponedeljek na kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na evropsko prvenstvo pomerila z Andoro.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE