Damjan Tratnik   18. maj 2013
Pogajanja z Neymarjem še niso končana

Ponudba Barcelone ni zadovoljiva

Predsednik brazilskega Santosa Odilio Rodrigues je priznal, da v teh dneh poteka intenzivno pogajanje z Barcelono za prestop Neymara, a ponudba Kataloncev zanj ni dovolj dobra.
SORODNE NOVICE
Barcelona prehiteva United za ...
13.12.2017 | Evropske lige
Mali katalonski derbi Gironi
11.12.2017 | Evropske lige
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Neymar z dovoljenjem PSG odšel...
10.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Barcelonski mediji so cel petek glasno najavljali uradno potrditev prestopa Neymarja iz Santosa v Barcelono, a dogovora navkljub intenzivnim pogajanjem, ki trajajo že dva dni zapovrstjo, še vedno ni. Direktor katalonskega velikana Raul Sanllehi je že v četrtek odpotoval v Brazilijo in se tam sestal z Neymarjevim očetom, ki se je v celotnih pogajanjih izkazal kot precej problematičen element, saj naj bi po poročanju katalonskih medijev prav on zavlačeval prestop, saj zahteva, da se pogovori za prestop njegovega sina nadaljujejo šele po izteku pokala konfederacij, po katerem bo po njegovem pričakovanju tržna vrednost 21-letnega brazilskega superzvezdnika še dodatno narasla.

Oglasil se je tudi predsednik Santosa Odilio Rodrigues, ki je priznal intenzivne pogovore z Barcelono, a hkrati dodal, da ponudba Kataloncev ni zadovoljiva pričakovanj brazilskega kluba.

"Ni še dogovora med Santosom in Barcelono glede Neymarja. Še vedno se pogovarjamo. Že pred tednom dni sem se sestal z gospodoma Sandrom Rosellom in Raul Sanllehijem. Imeli smo precej odprt pogovor in mislim, da bi se pogovori morali nadaljevati. Njihova ponudba nas ni zadovoljila, zato bomo morali nadaljevati s pogajanji. Neymar bo odšel tja, kamor si najbolj želi. Njegovo mnenje je seveda zelo pomembno. Morali bomo najti skupno točko in upoštevati želje nogometaša in ponudbo, ki bi bila za naš klub najbolj ugodna. Neymarjeva preferenca je Barcelona, zato smo se z njimi tudi pričeli pogovarjati," je brazilskim medijem povedal Rodrigues.

Neymar je s Santosem pogodbeno vezan do leta 2014, v njegovem primeru pa je še posebej obremenjujoče dejstvo, da si pogodbo lastijo kar tri strani. Santos ima 55 odstotkov pravic, preostalih 45 pa si lastita podjetji DIS in Teisa. Barcelona bo morala pred sklenitvijo posla prepričati vse tri strani, čeprav katalonski mediji trdijo, da kot zadnji "bremzo" drži le še Neymarjev klub Santos.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 14
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
prasec 18.5.2013, 17:47 Prijavi komentar
vi ste vsi vedeževalci in veste, da mu ne bo uspelo v evropi, in kako je lahko igrat v braziliji. en spodaj je celo napisal da ga v resnih tekmah ni. smeh. lahko, da mu res ne bo uspelo, ampak nikakor tega noben ne more vedet, sploh pa ne po teh izjemnih igrah, ki jih kaže pri santosu. je pa res da je cena definitivno prevelika
Joga Bonito 18.5.2013, 15:21 Prijavi komentar
Še dobro, da je Chelsea dobil -hazarda in se nekak ne obrača več za Neymarjem. Še vedno nisem povsem prepričan če mu bo uspelo v Evropi vendar če že kje, je to španska liga.
Dejc82 18.5.2013, 15:06 Prijavi komentar
Da ne bo podobna zgodba, kot pred leti z Denilsonom...
pelikan25 18.5.2013, 14:42 Prijavi komentar
Jaz tudi imam občutek glede dosedaj videnega pri Neymarju, da zna biti zgrešen nakup za evropo. V Evropi se igra veliko trši nogomet, posredovanja s kopačko na nogo in dejstvo, da določeni čudežni igralci v Evropi pogorijo. Upam, da ne pride v Real, bolj si želim Cavanija, Falcaoa ali Aguera.
rob13ben 18.5.2013, 14:15 Prijavi komentar
ta neymar se men zdi nateg stoletja (50M+ leto pred iztekom pogodbe za igralca, ki še ni igral v spodobni ligi).....sploh pa ne razumem barce kaj bodo z njim, ko pa imajo večje težave povsod drugje...prej bi rabli odličnega golmana, pametnega CB-ja in pa najbolj pomembno - trenerja
koper10 18.5.2013, 13:45 Prijavi komentar
Vprasanje je samo koliko hoceta v svoj lastni žep oče in predsednik Santosa?
lej ga tega 18.5.2013, 13:09 Prijavi komentar
fotr mu je agent, k od Ronaldinha brat k je biu njem agent ... tamau igra precej bolje od vseh vrstnikov plus tega v Braziliji ni Santos v obrambi nč bolši od ostalih klubov a ipak osvajajo lovorike, kot drugo to če on obrne enga branilca, pa dva, pa tri evropskim klubom dol maha, ampak to da v vsem tem driblingu premore toliko agilnosti in zadene gol iz različnih pozicij to že prvlač klube ... a da je klub kot je Barcelona, Real itd. prpravljno dat 60 milj. je pa njegov neverjeten um. pa tut če propade bosta in Barca in Neymar bogatejša za 50 milj. in več
davidklemenc 18.5.2013, 12:31 Prijavi komentar
ma naj on in njegov transexualec od očeta lepo popuš*** kurac...fantazirajo neke miljone...a pozabljajo da so še dve leti nazaj živeli v kamp prikolici med favelami......seronje....tle prav mi diši po novem denilsonu.....
homc666 18.5.2013, 11:22 Prijavi komentar
ma sterite ga u 3pm in fotra še zraven. za 60 milionov si lahko zmišljujejo kdo bo šel k njim igrt. tak ki ima željo igrati za največji klub in ki lahko mal z glavo razmišlja ne pa da mu fotr lajf pelje naprej. verjetno mu tudi čokolino zjutraj v pojsteljico prinese.
nike14 18.5.2013, 11:17 Prijavi komentar
Piks:i AHAHA JUTUB KLOVN dobro si me nasmejal :D
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE