Uredništvo    14. november 2014
Luis Suarez razkriva

Po pomoč k psihologu

Urugvajski zvezdnik Luis Suarez je priznal, da je zaradi dogodkov na minulem svetovnem prvenstvu na pomoč zatekel k psihologu, ki mu pomaga še dandanes.
SORODNE NOVICE
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Evropske lige
Özil prej v United kot v Barco
15.12.2017 | Evropske lige
Gigijev dres na posebno mesto
15.12.2017 | Evropske lige
Iniesta: Coutinho in Mina bi b...
14.12.2017 | Evropske lige
Barcelona prehiteva United za ...
13.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Urugvajski golgeter Luis Suarez je zaradi dogodkov na svetovnem prvenstvu v Braziliji preživljal pravi medijski stampedo, ki je vodil v dolg štirimesečni suspenz, v času katerega nekaj časa ni imel niti najbolj osnovnih pravic, ki se tičejo kakršnega koli udejstvovanja v nogometu. Suspenz se je vmes iztekel, Suarez pa je v pogovoru za urugvajski časnik El Observador priznal, da se je v tem času zatekel tudi k psihologu.

"Zaradi suspenza sem preživljal res težke trenutke. Danes mi pomaga psiholog, zelo pa so mi ob strani stali tudi v klubu,"
je začel Suarez, ki je nato ovrgel domneve, da je Barcelona pred podpisom pogodbe zahtevala, naj se javno opraviči Giorgiu Chielliniju.

"Nisem se opravičil zato, da bi lahko podpisal za Barcelono. To sem storil zaradi sebe. Tedaj je bil odhod v Barcelono zgolj opcija, saj se nismo še ničesar dogovorili. Barcelona nikoli od mene ni zahtevala opravičila."


Suarez je z urugvajskimi novinarji razpredal tudi o kritikih španskih medijev, češ da naj v mesecih pred debijem v majici Barcelone pridobil nekaj kilogramov.

"Nikoli nisem bil pretežak. Zdravniki v klubu nas ves čas testirajo in prav oni so mi dejali, da sem eden od igralcev Barcelone z najmanjšim odstotkom maščob v telesu. To je bil vse del nekakšne medijske igre z menoj."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Ronnie_10 14.11.2014, 13:43 Prijavi komentar
hahaha, now that was harsh!
Messiniesta 14.11.2014, 13:15 Prijavi komentar
psiholog ni psihiater, Helena Blagne tukaj on pa rabi psihiatra, da nebo nevosljiv pri drugih k bojo cuzal in bo sam pridobil samozavest da bo lah sam pocel to kar je ze od nekdaj zelel, cuzal na skretih po zelezniskih postajah
Helena Blagne 14.11.2014, 12:31 Prijavi komentar
Mu bodo pr barci mau cuzali pimpeka pa bo..
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE