Damjan Tratnik   2. junij 2014
Prestop Neymarja dobiva nove razsežnosti

Plačali tudi za očetove orgije

Predsednik Santosa Luis Alvaro Ribeiro je razkril, da je moral v času Neymarjevega prestopa v Barceloni njegovemu očetu plačati celo orgijo v londonskem hotelu.
SORODNE NOVICE
Roberto Assis: Ronaldinho je k...
17.1.2018 | Evropske lige
Suarez: Jokal sem zaradi Barce...
17.1.2018 | Evropske lige
Barca zavrnila prvo ponudbo za...
16.1.2018 | Evropske lige
Dembele bo manjkal vsaj še tri...
15.1.2018 | Evropske lige
Video: Messijeva genialnost ne...
15.1.2018 | Evropske lige
Lionel Messi prehitel Gerda Mu...
15.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Predsednik Santosa Luis Alvaro Ribeiro je očeta brazilskega superzvezdnika Neymarja večkrat okrivil za številne zmešnjave in nepravilnosti, ki so zadevale prestop Neymarja v Barcelono. Ribeiro je v intervjuju za brazilski ESPN razkril, da je Neymarjev oče zelo rad zapravljal na njegov račun, Santos pa naj bi med drugim plačal celo za njegovo orgijo v londonskem hotelu Piccadilly!

"Devetdeset milijonov evrov, kolikor naj bi Barcelona plačala za Neymarja, je vsebovalo vse skupne kave in plačano orgijo za Neymarjevega očeta v hotelu Piccadilly v Londonu. Neymarjev oče je zaračunal vse. Nikoli ni plačal niti za eno samo kavo. Sam sem iz lastnega žepa plačal več kot 200 kav, kolikor jih je spil z menoj. Bili pa so seveda z njim še precej večji stroški. Zanj smo denimo plačali letalski prevoz v Florianapolis, kamor je odšel na priprave brazilske reprezentance," je povedal Ribeiro, in nadaljeval.

"Neymarjev oče je lažnivec, ki razmišlja le o denarju. Da si boste lažje predstavljali – v zadnjih pogodbah je zahteval klavzulo, v kateri je od kluba zahteval poplačilo vseh letalskih vozovnic v prvem razredu za vse gostujoče tekme Santosa. To je zahteval tudi akcije izbrane vrste. Za človeka, ki zasluži toliko denarja ... Zaslužil je milijon evrov na mesec. Imel je 20-metrsko jahto in dve hiši na obali Sao Paula. Zgradil je celo posebno obzidje, da bi se njegov sin lahko zabaval brez materinega vedenja. Zelo sem razočaran. Neymarjev oče je dvoličen lažnivec. Nekoč sem menil, da je moj prijatelj, danes pa ... Če bi ga videl pred sprednjim delom mojega avta, bi morda pritisnil na 'gas'. "


Ribeiro je navkljub izredno napetem odnosu z Neymarjevim očetom mnenja, da je njegov sin povsem drugačen.

"Neymar je otrok, dober fant. Vedno se smeji. Vidim ga kot svojega prijatelja. Odločil se je ostati pri nas, čeprav ga je njegov oče skušal prepričati, da odide. Neymar pravi, da je razočaran nad menoj, ker sem poklical njegovega očeta in mu povedal, da je velik lažnivec. Vseeno me to ne gane. Ima lepo podlago za življenje in veliko denarja, a nekoč bo njegove kariere konec."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 13
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
piksi 2.6.2014, 20:12 Prijavi komentar
glede navsoto ki so jo izplačali in glede na predstave ki jih kaže.Igralec vreden 56 M funtov,bi brez kapljice dvoma moral biti najboljši igralec Chelsea,pač v teh dveh primerih sem pač čustveno vpleten in že pred prestopom oseb,sem na nogomaniji izražal svoje nestrinjanje,mogoče iz razloga ker se imel prav.Pač z prestopom Carrola v Liverpool pač nisem obremenjen,ker ne gre za meni ljub klub.
time flies like an arrow fruit flies like a banana 2.6.2014, 19:14 Prijavi komentar
@piksi, pa jst res ne vem, zakaj bi bil torres nabolj zgrešen nakup v zgodovini nogometa... ne vem, mogoče si kar tko neki napisu na hitro, ker čene res ne štekam, od kje ti podlaga za tako izjavo...
borisp 2.6.2014, 18:00 Prijavi komentar
Pošteno.
Messiniesta 2.6.2014, 16:51 Prijavi komentar
tale Luis Alvaro Ribeiro jih obcasno poka, nevem a zarad pozornosti, al pac tak je. Fotr od Neymarja je pa tud skor sigurno najvecji oportunist, gorenc in izsiljevalec ever
snif84 2.6.2014, 16:43 Prijavi komentar
Dinho80...vse je možno :) jaz bi si tudi pustil plačat orgijo, če bi si lahko :))
FCB 2.6.2014, 15:51 Prijavi komentar
piksi hehe torresom?
Dinho8O 2.6.2014, 15:38 Prijavi komentar
Ja pa ja dej...tole si je gladko zmislil. Za sočno zgodbo znajo dobro plačat.
piksi 2.6.2014, 14:18 Prijavi komentar
Neymar je začetek, konca velike ere BARCE.Bolj zgrešen nakup v zgodovini nogometa je izvršil samo Chelsea s Torresom.
LuisN@NI17 2.6.2014, 14:05 Prijavi komentar
"Če bi ga videl pred sprednjim delom mojega avta, bi morda pritisnil na 'gas'" hahaah
Rosonero11 2.6.2014, 13:54 Prijavi komentar
Tale foter je pa mal, urnek prepih na podstrešju...
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE