Damjan Tratnik   24. julij 2017
Nov veliki preobrat v zadevi Neymar

Pique: Ostaja!

Branilec Barcelone Gerard Pique je v nedeljo pozno zvečer po evropskem času objavil fotografijo, ki napeljuje na to, da se je brazilski superzvezdnik Neymar odločil ostati član katalonskega velikana.
SORODNE NOVICE
Barca zavrnila prvo ponudbo za...
16.1.2018 | Evropske lige
Biris Norte obiskala trening S...
16.1.2018 | Evropske lige
Bakambu čaka na kitajski dogov...
16.1.2018 | Evropske lige
La Liga: Betis na sedmo mesto
15.1.2018 | Evropske lige
Dembele bo manjkal vsaj še tri...
15.1.2018 | Evropske lige
Ronaldo se želi vrniti v Manch...
15.1.2018 | Evropske lige
(foto: /)
V "zadevi Neymar", ki postaja nosilna zgodba letošnjega poletnega prestopnega roka, se je zgodil nov dramatičen preobrat. V nedeljo so številni španski in brazilski mediji poročali, da so Neymarjevi soigralci - točneje Luis Suarez, Lionel Messi in Gerard Pique - Neymarja prepričali v to, naj ne sprejme ponudbe Paris Saint Germaina, a da tudi ni zadostovalo za preprečitev njegovega prestopa, saj naj bi Neymarjev oče že uredil vse podrobnosti za sinov prestop v PSG. Neymar st. naj bi sinu tudi zabičal, naj pozabi na besede svojih soigralcev ter se preseli v Pariz, pri čemer je imel bržčas posredi tudi finančni motiv, saj naj bi PSG Neymarjevemu očetu za posredništvo pri prestopu njegovega sina plačal kar 40 milijonov evrov.

Nekaj pred 23.00 uro po evropskem času je sledil nov dramatičen preobrat. Branilec Barcelone Gerard Pique je na socialnih kanalih objavil sliko, na kateri je objet z Neymarjem, pod njo pa je dopisal podnapis s ključno besedo: ostaja.

Trenutno je še prehitro oz. prezgodaj ocenjevati težo Piquejeve objave na socialnih omrežjih, čeprav številni Piquejevo razglasitev že tolmačijo kot dokončni konec prestopne sage in veliko zmago Barcelone.

Časnik Sport je poročal, da se je Neymar st. včeraj sestal z vodstvom Barcelone z namenom, da jih obvesti o aktualnostih Neymarjevega prestopa v PSG, pogovori pa naj bi bili neuspešni, saj naj bi Neymarjev oče Barcelono seznanil s ponudbo PSG, ki ji katalonski klub na noben način ni bil pripravljen slediti.

Nedolgo zatem, ko je Pique objavil zgoraj omenjeno sporočilo, se je na socialnih omrežjih pojavila še ena pomenljiva fotografija, ki jo je v družbi Piqueja in Neymarja objavil lastnik novega glavnega pokrovitelja kluba Rakutena HIroshi Mikatani: "V družbi svojih prijateljev Piqujea in Neymarja," je zapisal Japonec, za čigar prihod v klub naj bi bil prav tako zaslužen prav Gerard Pique - predsednik Barcelone v nastajanju.

Najbolj vroče nogometne zgodbe prejšnjega tedna doslej uradno še vedno ni komentiral nobeden od osrednjih protagonistov: Barcelona, PSG ali Neymar sam.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 35
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
ilovecocktails.si 25.7.2017, 17:38 Prijavi komentar
Še vedno mi je fenomenalno razmišljanje nekaterih kvazi navijačev barce. Ko je Enrique osvojil trojčka so bili zaslužni igralci, v pretekli sezoni, ko so spušli LP in Primero pa je kriv Enrique :D. Lahko prosim kdo razloži ta fenomen. Daleč od tega, da sem neki fan LE, mi je bil bolj všeč kot igralec kot pa kot trener, ampak da ni imel nič vpliva na osvojitev trojčka lahko napiše samo izfrustrirana oseba.
ilovecocktails.si 25.7.2017, 17:22 Prijavi komentar
Še vedno mi je fenomenalno razmišljanje nekaterih kvazi navijačev barce. Ko je Enrique osvojil trojčka so bili zaslužni igralci, v pretekli sezoni, ko so spušli LP in Primero pa je kriv Enrique :D. Lahko prosim kdo razloži ta fenomen. Daleč od tega, da sem neki fan LE, mi je bil bolj všeč kot igralec kot pa kot trener, ampak da ni imel nič vpliva na osvojitev trojčka lahko napiše samo izfrustrirana oseba.
piksi 24.7.2017, 22:15 Prijavi komentar
Zadnjič sem gledal film o basebalu,kako je navijač trpel ko je njegov klub izgubljal,potem pa je srečal igralce kako večerjajo po porazu in se veselijo.Takrat je spoznal ,da oni to jemljejo kot službo,navijači pa trpijo,tu sem jaz videl sebe,svojo zgodbo.V tem trenutku naj umrem če Gomes bolj ljubi Barco kot jaz.
piksi 24.7.2017, 22:13 Prijavi komentar
LJUBIM_NOGOMET -lepo si napisal,se strinjam z vsem razen s tem o trojčku Enriquja,Tisti trojček,je bila čista zasluga igralcev,v Sociedadu ,ko je dečko totalno zajebal,je počil film Messiju,Enrique ga je suspendiral,pa je posredoval predsednik,tisto leto sta z Messijem govorila,kar je bilo nujno.Prav si ugotovil,jaz ljubim Barcelono bolj kot Gomes,Digne,Alcacaer,in vsi člani uprave,oni se norčujejo iz nas.Real nima ene šipke točke,igralce,ki sem jih naštel niti med 20 ne pridejo v Realu.Prav imaš,moral bi reči jebite se,ampak žal ne morem.Prav nič me nebi bolelo,če bi lani kupili zgolj Pogbaja in Umititja,in če je Real boljši,je pač boljši.Tako pa še Xavi govori o tem kar jaz pišem že leto,če ne verjamete meni Ok,če ne verjamete Obrezu OK,če ne verjamete Xaviju potem je nekaj narobe z vašim dojemanjem situacije v Kataloniji.Prav si mi svetoval,pa žal ne morem iz svoje kože,mogoče mi bo uspelo če me bodo leta in leta razočarali.
zajtam 24.7.2017, 20:43 Prijavi komentar
Nadležen si kt podrepna muha...
mstegar 24.7.2017, 19:01 Prijavi komentar
Who? ne bluzi pejt spat.
mstegar 24.7.2017, 18:58 Prijavi komentar
Ta Neymarjev foter je pravi cigan, gnida pohlepna.
real_en 24.7.2017, 17:01 Prijavi komentar
FCBarca_: Si vse povedal s tem zadnjim komentarjem, v vseh prejšnjih (spet enovrstičnih) pa praktično nič. Zame je to še vedno nič od nič.
real_en 24.7.2017, 16:36 Prijavi komentar
Drugače pa "pogrešam" Real_ISTKA v pravi podobi. S tem maskiranjem izpada še večji kljukec. Se pa ne da. Si ga predstavljam, ko ga vrstniki frcajo v glavo in odganjajo, ko se jim želi priključitii, tudi ko si natakne masko. Sem pa vesel, da me ne zamenjujejo več z njim, s takšnim "zakatereganenajdešprimernebesede".
real_en 24.7.2017, 16:28 Prijavi komentar
Jaz v Gomesu res nič ne vidim. Ne razumam kako ima lahko toliko občudovalcev. Razen, če so to navijači Reala, to bi potem šlo ;)
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE