Uredništvo    18. oktober 2016
Oče Josepa Guardiola ne verjame, da bo njegov sin še kdaj treniral Barcelone

Pep nikoli več trener Barcelone

Oče trenerja Manchester Cityja Josepa Guardiole je trdno prepričan, da njegov sin nikoli več ne bo sedel na trenerski stolček katalonskega velikana.
SORODNE NOVICE
Barcelona prehiteva United za ...
13.12.2017 | Evropske lige
Mali katalonski derbi Gironi
11.12.2017 | Evropske lige
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
United v City: Pet ugotovitev
11.12.2017 | Evropske lige
Guardiola: Zmagali smo, ker sm...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Josep Guardiola se je med letoma 2008 in 2012 v zgodovinske knjige vpisal kot najuspešnejši trener v zgodovini Barcelone, nato pa ga je trenerska pot odpeljala v tujino, kjer še naprej uspešno širi svoje bogato trenersko znanje. Venomer je prisotno vprašanje, kdaj oziroma v kakšni obliki se bo Guardiola vrnil v španski nogomet, njegov oče Valenti pa je v pogovoru za radijsko postajo Cadena SER kategorično zavrnil razmišljanje, ki je najbolj pogosto.

"Da bi se Pep vrnil v Barcelono? In počel kaj, pobiral žoge? Resnično ga ne vidim ne v vlogi predsednika ne na trenerskem stolčku. Njegov čas pri Barceloni je prišel in se iztekel. Mislim, da se povratek ne bi končal dobro. Najmanj kar lahko zanikam je to, da se zagotovo v Barcelono nikoli ne bo vrnil kot trener," je povedal Guardiolin oče, ki pravi, da bi njegovega sina najbrž premamila možnost, da vodi samostojno reprezentanco Katalonije.

"Upam si trditi, da bi prevzel vodenje Katalonije, ne vidim pa ga kot morebitnega selektorja Španije. Tega ne govorim zato, da bi provociral. Vsak si lahko ustvari svoje mnenje. Ne vem pa, kaj bo storil. Trenutno mu gre dobro pri Cityju," je še dodal Valenti Guardiola.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE