Uredništvo    23. avgust 2016
Claudio Bravo na poti v Manchester

Pep: Bravo je blizu

Trener Manchester Cityja Josep Guardiola je priznal, da je dogovor za prestop čilskega vratarja Claudia Brava na pragu sklenitve. "Ne morem zanikati, kar že vsi vedo," pravi Pep.
SORODNE NOVICE
Mourinha ne kritizirate, ker i...
12.12.2017 | Evropske lige
Chelsea v Huddersfieldu lovi U...
12.12.2017 | Evropske lige
Mali katalonski derbi Gironi
11.12.2017 | Evropske lige
BBC je okronal Mohameda Salaha
11.12.2017 | Evropske lige
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Največji vratarski prestop letošnjega prestopnega roka je na pragu sklenitve. Vratar Barcelone in reprezentance Čila Claudio Bravo je na pragu odhoda v vrste Manchester Cityja, za kar ima največje zasluge novi trener "meščanov" Josep Guardiola. Bravo bo po poročanju angleških medijev že danes pripotoval v Manchester in uredil vse podrobnosti pred podpisom pogodbe, skorajšnji dogovor pa je potrdil tudi Guardiola sam.

"Ne morem zanikati, kar vedo že vsi. Vendar pa ne morem dati odgovora, dokler prestop ne bo dokončno sklenjen," je povedal Guardiola.

Angleški mediji pa medtem poročajo, da se zapleta odhod dosedanjega prvega vratarja Cityja Joeja Harta, za katerega naj bi se najbolj ogrel Everton. Napovedna selitev na Goodison Park naj bi bila postavljena pod velik vprašaj, saj Everton ni pripravljen prevzeti astronomske Hartove plače v višini 7 milijonov funtov na leto.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE