Damjan Tratnik   25. maj 2015
Dani Alves še brez odgovora na veliko vprašanje

O prihodnosti šele po finalu

Branilec Barcelone Dani Alves se ne čuti dovolj cenjenega s strani vodstva kluba, kljub temu pa ne izključuje možnosti, da bi kariero vendarle nadaljeval v Kataloniji.
SORODNE NOVICE
Barcelona prehiteva United za ...
13.12.2017 | Evropske lige
Mali katalonski derbi Gironi
11.12.2017 | Evropske lige
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Zidane: Ronaldo je boljši, kot...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Brazilski branilec Dani Alves je danes stopil pred španske novinarje, ki pa navkljub drugačnim pričakovanjem niso dobili odgovora na vprašanje, ali bo Alves kariero nadaljeval pri Barceloni ali ne. Kot je znano, sta klub in igralec že dalj časa vpeta v pogajanja, ki pa doslej še niso obrodila sadov – neuradno naj bi 32-letni Alves zahteval triletno pogodbo, medtem ko so mu pri Barceloni pogodbo pripravljeni podaljševati za eno leto. Zadnja ponudba naj bi bila dveletna pogodba z možnostjo podaljšanja za eno leto ter znižanje plače, a jo je Alves zavrnil.

"Preveč je na kocki, da bi govorili o moji prihodnosti. Trenutno sem povsem osredotočen zgolj na obe finalni tekmi, odločitev o svoji prihodnosti pa bom naznanil 7. junija," je povedal Alves, ki pa je v nadaljevanju vendarle razkril, da se pogajanja ne odvijajo po njegovih željah.

"Nisem želel govoriti o tem, vendar pa bi rad povedal, da mi v klubu niso izkazali dovolj spoštovanja. Vse je šlo malce predaleč. Govoril sem s predsednikom in povedal, kakšni so pogoji za to, da ostanem v klubu. Ne gre za vprašanje denarja, gre za to, ali me v klubu cenijo ali ne," je povedal Alves, ki je v zadnjih mesecih letošnje sezone po daljšem času znova pokazal zelo dobro formo.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 7
Starejši naprej | Novejši naprej
Klemen Junior 26.5.2015, 18:52 Prijavi komentar
Naj mu dajo pogodbo za eno leto. V tem času pa bodo okrepili bočne položaje. Pa to mi je pr njemu všeč, ker si zmišljuje in poje pesmi . Pa še posluh ima :)
mikimaus 25.5.2015, 20:10 Prijavi komentar
Kot berem je zavrnil možnost 2+1 z minimalnim zmanjšanjhem plače. Obstoječa je 8m€ plus davki. Jaz osebno mislim, da je bila ponudba (32 let že ima) s strani Barce zelo spoštljiva in tudi neke vrste zahvala za vse, kar je Dani dal Barceloni. Ampak po drugi strani se mi zdi, da Dani tudi malo izsiljuje. Je že res, da zadnje 3 mesece igra na nivoju, pa da je dal Barceloni 7 vrhunskih let z 17 lovorikami, ampak je pa res tudi da je začel na nivoju igrati sedaj, ko je pred podpisom nove pogodbe. Po mojem malo izkorišča situacijo. Meni se zdi 2+1 pogodba z manjšo korekciojo plače navzdol čisto spoštljiva in dostojna ponudba. Nihče ne more biti večji od kluba, pa čeprav je legenda. Pa naj gre, če že mora iti. Visca Barca!
rokeec 25.5.2015, 15:51 Prijavi komentar
Upam da gre, ker takih ki se grejo neko izsiljevanje nerabimo.. bo ze nekdo namesto njega igral, tak dober pa spet ni..
Messiniesta 25.5.2015, 15:35 Prijavi komentar
ce bo igral tako kot zadnje 2 meseca pol si takoj zasluzi 2-letno pogodbo
Ronnie_10 25.5.2015, 14:56 Prijavi komentar
še na začetku sezone ne bi glih joku za njim, no zdej je spet v formi, v kateri spomninja na starega Alvesa, ki je bil najboljši bočni na svetu. Glede na to, da ne smemo kupovat, bi ga skorde moral prepričat, da ostane. Ker z Montoyo na desnem boku smo pečeni.
KTBFFH 25.5.2015, 14:37 Prijavi komentar
Je zavohu spet mal lovorike, pa bi kar naenkrat ostal, pfuj kolkrat je že javno rekel da gre v prejšnjih sezonah...
Klemen Junior 25.5.2015, 14:30 Prijavi komentar
eno leto bi še moral ostati v Kataloniji, ker ga Barca nuca, pa še v formo je prišel v aprilu in maju.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE