Damjan Tratnik   16. november 2014
Nekdanji predsednik Barcelone je utišal govorice

O Mourinhu ni bilo govora

Nekdanji predsednik Barcelone Joan Laporta se je odzval na govorice, da naj bi v primeru povratka na predsedniški stolček trenersko mesto namenil Portugalcu Joseju Mourinhu.
SORODNE NOVICE
Iniesta: Coutinho in Mina bi b...
14.12.2017 | Evropske lige
Barcelona prehiteva United za ...
13.12.2017 | Evropske lige
Mali katalonski derbi Gironi
11.12.2017 | Evropske lige
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Sprva navidez nedolžne govorice o tem, da naj bi nekdanji predsednik Barcelone Joan Laporta povratek na čelo kluba snoval z Josejem Mourinhom, niso ostale neopažene. Čeprav je redkokdo verjel v istovetnost zgodbe, ki jo je lansirala priljubljena radijska oddaja El Larguero, je bilo v zadnjih dneh v Španiji opaziti veliko razmišljanj v smeri, ali bi bil morebiten prihod Mourinha na klop Barcelone zares tako nezaslišan kot se sliši. Siva eminenca Barcelone Johan Cruyff je izrazila prepričanje v to, da Laporta ne bi posegel v takšno rešitev, govorice pa je danes omilil tudi Laporta sam, ki je zatrdil, da se na sestanku z agentom Jorgejem Mendesom o možnosti, da bi Mourinho prevzel Barcelono, ni pogovarjal.

"Preferiram slog vodenja ekipe, ki je blizu filozofiji Johana Cruyffa. Mourinho je izvrsten trener, ki ga zelo spoštujem, vendar pa se o njem s Jorgejem Mendesom nisem pogovarjal. Jorge je moj dober prijatelj in včasih se pač pogovarjava o različnih stvareh,"
je povedal Laporta, ki naj bi leta 2016 na predsedniških volitvah izzval trenutnega predsednika blaugrane Josepa Bartomeuja.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE