Uredništvo    24. maj 2017
Ernesto Valverde še ni novi trener Barcelone

Nisem (še) dogovorjen z Barcelono

Veliki favorit za prevzem vodenja Barcelone Ernesto Valverde zatrjuje, da navkljub drugačnemu medijskemu poročanju njegova naslednja trenerska postaja še ni definirana.
SORODNE NOVICE
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Suarez in Messi potopila Villa...
10.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Zidane: Ronaldo je boljši, kot...
9.12.2017 | Evropske lige
Atletico: Cena za Vrsaljka je ...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Poslavljajoči se trener Athletica Ernesto Valverde je danes v spremstvu predsednika kluba stopil pred novinarje in pojasnil okoliščine odhoda s klopi, ki jo je zasedal kar dolga štiri leta. Valverdeja španski mediji že več dni intenzivno napovedujejo kot novega trenerja Barcelone, zato je bila še posebej zanimiva njegova reakcija na vprašanje, ali je odhod v sosednjo Katalonijo zgolj še vprašanje časa.

"Trenutno nimam dogovora z nobenim klubom in z nikomer se nisem pogovarjal. Res pa je, da zame obstaja zanimanje. Ni prvič, da se zame zanimajo veliki klubi, vendar se želim najprej ustrezno posloviti od Athletica in šele nato govoriti o tem. Zame je to težak dan, zato sem predsednika prosil, če je lahko ob meni," je povedal 53-letni Valverde.

"Kot zdaj že vsi veste, ne bom trener Athletica v peti zaporedni sezoni. Sprva sem zaradi situacije menil, da bom tukaj ostal le dve leti. MIslim, da bi morali danes slaviti moja štiri leta tukaj, ne pa obžalovati mojega slovesa. Z najavo slovesa sem želel počakati do konca sezone, saj sem želel minimizirati vso škodo, ki bi lahko nastala zaradi govoric,"
je dodal Valverde, in za konec razkril, zakaj bo imel Athletic pri njem vselej posebno mesto.

"Deset od štirinajstih igralcev, ki so zaigrali na Vicente Calderonu (Valverdejeva zadnja tekma na klopi Athletica - op.a) je bila tukaj od samega začetla. Vsakdo od njim bo imel v mojem srcu posebno mesto."


Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
miha_1992 24.5.2017, 16:46 Prijavi komentar
@ayoze perez..mislim, da bi bil stavek pravilen.."Deset od štirinajstih igralcev, ki so zaigrali na Vicente Calderonu (Valverdejeva zadnja tekma na klopi Athletica - op.a) JE BILO...
Rosonero11 24.5.2017, 14:57 Prijavi komentar
ayoze perez 14 igralcev, ker je opravil 3 menjave plus 11 jih je bilo na igrišču, se pravi igral jih je 14 tisto tekmo. Seveda ne na enkrat, you get the point
F.C.B. 24.5.2017, 14:14 Prijavi komentar
Zmaj05 Pogbi gre tudi bolje jp ;)
Who? 24.5.2017, 14:07 Prijavi komentar
zmaj05 - ja verjetno si je Messi nabavil 20 nohtogrizcev, da mu sedaj grizljajo nohte, ker se tako sekira kako ni kril hrbta Alvesu, ki v zadnji sezoni pri Barci z predložki ni mogle tribun na Camp Nou zadet, kaj šele da bi v kazenskem najdel kakšnega soigralca. Polovica kvalitetno odigrane sezone pri Juvetu ne izbriše dejstva, da se v Barci ni več trudil oz. ni bil motiviran. ko je prestopil v Juve je pa sprememba okolja dobro vplivala na njega in mu gre dobro. Ne dvomim pa, da bo naslednje leto, tudi če osvojijo LP sledil padec njegove forme in v roku dveh let bo v evropi zaključil. Mogoče bo šel na Kitajsko, mogoče domov, v evropi ga pa pomojem ne bomo več videli na najvišji ravni.
zmaj05 24.5.2017, 13:44 Prijavi komentar
Messi je dal zeleno luč za novega trenera medtem, ko ni krill hrbta Dani Alvešu da ga Farsa zadrži na Camp Nou? Ampak vidimo komu gre lepše ta hip hahaha ;)!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE