Uredništvo    21. november 2014
Josep Bartomeu opozarja Gerarda Piqueja

Ni težav, a se mora osredotočiti

Gerard Pique še kar ne izgine s fokusa javnosti. Po selektorju Vicenteju Del Bosqueju se ga je dotaknil še predsednik Barcelone Josep Bartomeu.
SORODNE NOVICE
Bakambu čaka na kitajski dogov...
16.1.2018 | Evropske lige
La Liga: Betis na sedmo mesto
15.1.2018 | Evropske lige
Dembele bo manjkal vsaj še tri...
15.1.2018 | Evropske lige
Ronaldo se želi vrniti v Manch...
15.1.2018 | Evropske lige
Athletic kupuje ... Romuna?
15.1.2018 | Evropske lige
Video: Messijeva genialnost ne...
15.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Odkar Pep Guardiola ni več trener Barcelone, je kariera Gerarda Piqueja zavila v drugo smer. Čeprav Pique ostaja kakovosten branilec, primeren za najvišjo raven, pa tiste odličnosti, ki jo je kazal pod Guardiolo, že nekaj časa ne kaže več. Težave se kopičijo (mobilni telefon med tekmo, zaplet s policijo zaradi napačnega parkiranja...), v Španiji pa so prepričani, da je glavna težava katalonskega branilca - glava. 

Na osredotočenost opozarja tudi predsednik Barcelone Josep Bartomeu, ki si sicer želi, da bi se Pique obnašal bolj profesionalno, a hkrati pravi, da kakšnih silnih težav v klubu s Piquejem nimajo: "V kontinuiteti ne igra tako dobro kot včasih, vseeno pa težav z njim nimamo. Pogovarjala sva se, dobro ve, kakšno je naše stališče glede zadnjih incidentov. To se ne sme dogajati. Pique in tudi ostali nogometaši se morajo osredotočiti na svoje delo."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
bumbazumba 21.11.2014, 14:23 Prijavi komentar
@messiniesta, ni rečeno da lahko pique še kdaj pride na tako visok nivo kod pod pepom in v paru s puyolom. Pač mogoče sta se nerealno razumela in ne more z nikomer več take komunikacije vzpostavit. Poglej torresa, trgal v atleticu in liverpoolo, pride v chelsea in je konec kariere, nikoli več ne bo igral na nivoju kot pred prestopom v chelsea.
Messiniesta 21.11.2014, 12:35 Prijavi komentar
medeek ja uigrana sta bla precej bolj... sej po Puyolu so rotiral branilske pare precej, tko da uigranosti ni bilo. O tem je en katalonski cajtng opravil kr lepo raziskavo. To ne pomen da je Pique povprecen, v casu Puyola in Pepa je odigral fenomenalno. Ce je takrat lahko, potem tud zdej lah. To ne velja samo za Piqueja, ampak za vse.
medeek 21.11.2014, 11:36 Prijavi komentar
Katalonec imaš prav, odkar je Puyol odšel Piqeu ni več isti in zakaj? ker ga je Puyol vodil po igrišču, brez Puyola je Piqeu navadni obrabni igralec kot vsak drug, zaradi Puyola je bil tako dober in nevem kam ste ga vsi dvigovali
Katalonec 21.11.2014, 11:29 Prijavi komentar
Piqeju ne manjka Pep ampak Puyol.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE