Uredništvo    1. julij 2016
Čakamo le še na potrditev Barcelone

Neymar naznanil novo pogodbo

Brazilski superzvezdnik Neymar je preko socialnih omrežij sporočil, da je sklenil novo pogodbo z Barcelono: "Zelo sem vesel, ker bom še naprej živel svoje sanje. Visca Barca in visca Catalunya," je zapisal Brazilec.
SORODNE NOVICE
Simeone: Griezmannu bomo dovol...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
Ganso (še) noče iz Seville
15.12.2017 | Evropske ligeV zadnjih dveh dneh so več mesecev trajajoča ugibanja o tem, kdaj bo Brazilec Neymar podpisal novo pogodbo z Barcelono, začela razpletati in bližati epilogu. Predsednik Barcelone Josep Bartomeu je še včeraj na tiskovni konferenci napovedal, da bo Neymar v prihodnjih dneh podpisal novo pogodbo z Barcelono, proti večeru pa se je oglasil tudi brazilski superzvezdnik in na twitterju objavil sporočilo, ki precej enoumno kaže na to, da so pogajanja končana,

"Zelo sem vesel, ker bom še naprej živel svoje sanje. Visca Barca in visca Catalunya," je zapisal Neymar.

Barcelona še ni uradno potrdila uspešnega epiloga izjemno težavnih pogajanj, oglasili pa so že nekateri osrednji akterji pogajanj in razkrili, da je Neymar sklenil eno največjih pogodb v zgodovini nogometa.

"Neymar je podpisal najboljšo pogodbo vseh časov," je povedal član Neymarjevega pogajalskega tabora Marcos Motta, uspešno sklenjena pogajanja pa je potrdil tudi Neymarjev oče in zastopnik Neymar st.

"Začenjamo drugo poglavje Neymarja Jr.. Zelo smo veseli z njegovo odločitvijo in odločitvijo kluba,"
je povedal Neymarjev oče.

Neuradno naj bi Neymar sklenil pogodbo do leta 2021 - obstoječa bi se mu iztekla leta 2018 - po kateri naj bi letno brez bonusov na uspešnost in po vseh obdavčitvah zaslužil kar 15 milijonov evrov. Odkupna klavzula naj bi po novem znašala kar 230 milijonov evrov.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
XaviHernandez6 1.7.2016, 13:33 Prijavi komentar
Zdaj tudi uradno potrjeno na Barcini strani :) podaljsal bo do 2021..
doktor 1.7.2016, 11:59 Prijavi komentar
živel bo svoje sanje ja... ker ga plačujejo milijon na mesec... sicer bi bil nesrečen in razočaran, če bi služil manj...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE