Damjan Tratnik   11. januar 2012
Lionel Messi celotne kariere vendarle ne bi preživel v majici Barcelone

Nekoč bi igral v Argentini

Lionel Messi je večkrat izrazil željo, da bi celotno nogometno kariero preživel v vrstah Barcelone, kljub temu pa bi se od nogometa raje poslovil v Argentini.
SORODNE NOVICE
Roberto Assis: Ronaldinho je k...
17.1.2018 | Evropske lige
Sanchis: Ronaldu ni treba poda...
17.1.2018 | Evropske lige
Williams podaljšal, klavzula z...
17.1.2018 | Evropske lige
Suarez: Jokal sem zaradi Barce...
17.1.2018 | Evropske lige
Copa del Rey: Atletico gosti S...
17.1.2018 | Evropske lige
Barca zavrnila prvo ponudbo za...
16.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Lionel Messi in Diego Armando Maradona sta si različna v marsičem. Najprej karakterno, nato po nogometni plati in nenazadnje tudi po tem, da sta svojo pot proti zvezdam začela drugače. Maradona se je pred selitvijo v Evropo uveljavil v domačem prvenstvu, kjer je blestel v majicah Argentinos Juniors in Boca Juniors, Messi pa je domovino zapustil že pri 12. letih in se pridružil mladinskim kategorijam španske Barcelone. Messijeva nogometna izobrazba je torej bolj španska kot argentinska, a 24-letni zvezdnik navkljub dejstvu, da je polovico svojega življenja preživel v Španiji, upa, da bo nekoč navduševal tudi svoje rojake.

"V Barceloni se počutim popolno in v Evropi bi lahko igral samo za ta klub. Kljub temu si želim, da bi se od nogometa lahko poslovil v Argentini,"
je povedal Messi, ki meni, da mu je tudi javnost v Argentini vse bolj naklonjena.

"Še nikoli doslej se v Argentini nisem počutil tako cenjenega in zaradi tega sem resnično zelo vesel," je še pristavil novi dobitnik Zlate žoge, ki je sicer nogometno "shodil" v vrstah Newell's Old Boysa iz njegovega rojstnega mesta Rosaria.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 6
Starejši naprej | Novejši naprej
Messiniesta 12.1.2012, 11:11 Prijavi komentar
baček kaksna nevoscljivost, ce bi bil pa igralec Reala bi pa ravn kontra govoru. Men je vazn da Messi trga proti Realu, to kar pa tebe najbolj boli.
phoenix 11.1.2012, 23:05 Prijavi komentar
branko saj pa ima v argentini verjetno še vseeno prijatelje, sorodnike. rekel je da v evropi za drug klub ne bi mogel igrati, verjetno pa bi se bilo lepo posloviti od nogometa recimo v rojstnem kraju, oz klubu ki mu je najbližji. se ti ne zdi?
phoenix 11.1.2012, 23:03 Prijavi komentar
bravo baček, zato pa je skoraj na vsaki tekmi najbolje ocenjen igralec reprezentance. se vidi da ne spremljaš ravno, da si samo hejter pač... res je da ne dosega nivoja iger iz barcelone, ampak še vedno jim pripravi večino zadetkov in trudi se na vsaki tekmi. ti pa kar nekaj blejaš, revež...
baček 11.1.2012, 18:15 Prijavi komentar
Zdaj bi že moral odit v ARGENTINO , mogoče bi se bolj potrudil igrat za reprezentanco,menim da je slaba točka le te reprezantance.Za njih igra enako ali pa še slabše kot je nazadnje igral proti ESPANJOLO v prvenstvo.Zato menim da si ne zasluži ZLATE ŽOGE!!!
Chief_GrandeJuve 11.1.2012, 17:50 Prijavi komentar
pri 37-ih letih, ko bo imel že 6 zlatih žog :D
pfc1 11.1.2012, 16:25 Prijavi komentar
Vamos Argentina vamos messi :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE