Damjan Tratnik   7. januar 2015
V Barcelono bodo volitve organizirane predčasno

Messija ne bomo prodali

Predsednik Barcelone Josep Bartomeu je sklical predčasne predsedniške volitve ter odločno zatrdil, da prvi klubski zvezdnik Lionel Messi ni naprodaj za nobeno ceno. Panika je po njegovih besedah odveč.
SORODNE NOVICE
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Evropske lige
Özil prej v United kot v Barco
15.12.2017 | Evropske lige
Gigijev dres na posebno mesto
15.12.2017 | Evropske lige
Iniesta: Coutinho in Mina bi b...
14.12.2017 | Evropske lige
Messi: Upam, da mi nogomet pla...
13.12.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
V Barceloni si pestri dnevi kar sledijo eden drugemu. Po včerajšnjih ugibanjih o prihodnosti Lionela Messija in domnevnemu ultimatu Luisu Enriqueju je danes pred novinarje stopil predsednik kluba Josep Bartomeu in naznanil, da bodo nove predsedniške volitve organizirane že leto dni pred uradnim iztekom mandata, ki ga je sicer na zadnjih volitvah dobil njegov predhodnik Sandro Rosell.

Bartomeu je na tiskovni konferenci naznanil, da bodo v Barceloni novega predsednika volili takoj po koncu letošnje sezone.

"Volitve bomo prej sklicali zato, da omilimo pritisk okoli kluba. Menimo, da je ta pritisk sicer neupravičen, saj klub v socialnem in ekonomskem smislu funkcionira dobro. Vse predsedniške kandidate naprošam, naj bodo v času kampanje pošteni in korektni. Skupen interes vseh nas je, da je Barcelona uspešna in da osvoja lovorike, zato moramo strniti moči in pomagati ekipi,"
je povedal Bartomeu.

Panika okoli Messija nepotrebna
Bartomeu je nato hitro utišal govorice, ki se tičejo prihodnosti prvega klubskega zvezdnika Lionela Messija. Odlični Argentinec po njegovih čvrstih zagotovilih ne bo prodan.

"Ne morem vsak dan znova komentirati vsake govorice. Lionel Messi ima veljavno pogodbo, tukaj je zadovoljen in želi osvajati nove lovorike. Vsakršna panika v zvezi s tem vprašanjem je nepotrebna. Slačilnica je sveta. Tam se zgodi marsikaj, a vse tudi tam ostane. Messi je najboljši igralec našega moštva in vsekakor računamo na njegovo pomoč. Vsakdo v nogometu ve, da Barcelona ne želi prodati Messija. Zato tukaj ni nobene zgodbe. Govorice so se razširile zato, da bi zanetile konflikt, ki ga sploh ni. Vseeno pa so to vprašanja, ki se tičejo Messija in Luisa Enriqueja in se tičejo samo njiju,"
je povedal Bartomeu.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
100% SLOVENC 10.1.2015, 16:21 Prijavi komentar
Možnosti sploh ni! Messi ne gre nikamor!
Klemen Junior 8.1.2015, 14:14 Prijavi komentar
Messi ne bi šel v drug klub, klubi zanj pa sploh nimajo dnarja. Že Mourinho je rekel, da ga Chelsea ne more kupt. Da bi Messi prestopu so možnosti nične.
darre 8.1.2015, 09:17 Prijavi komentar
Problem Barce ni Mesi, ampak vodstvo kluba. Vrhunska ekipa ne more imeti same zvezde v vezi in napadu. Barca lahko igra vrhunsko kako tekmo, ko je ful napaljena in vsi laufajo. Namest, da zapravljajo za zvezde v napadu, bi lohk mal poštimal zadnje vezne pa obrambo, pol bi pa tud napad lahk mal bol igral
mikimaus 7.1.2015, 23:08 Prijavi komentar
A res da ne? Valjda da ne...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE