Uredništvo    8. oktober 2016
Lionel Messi bo kmalu podpisal novo pogodbo

Messi zahteva posebno klavzulo

Lionel Messi želi v svojo novo pogodbo z Barcelono vriniti posebno klavzulo, ki bi mu v katerem koli trenutku omogočala povratek v matični klub Newell's Old Boys.
SORODNE NOVICE
Simeone: Griezmannu bomo dovol...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
Ganso (še) noče iz Seville
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Lionelu Messiju se obstoječa pogodba z Barcelono izteče junija leta 2018, zato v klubu nimajo ravno kaj dosti časa z odlašanjem sklenitve nove pogodbe, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do neželenih "komplikacij". Španski mediji poročajo, da je sicer složnost med Barcelono in Messijem takšna kot vselej ter da sta obe strani že načelno dogovorjeni za podpis nove pogodbe, portal Diario Gol pa kljub temu poroča, da si je Messi pred sklenitvijo nove pogodbe zaželel posebno klavzulo, ki vodilnim v klubu zagotovo ne bo najbolj v'šeč.

Argentinec je že nekajkrat izrazil željo, da bi svojo kariero zaključil v domovini in sicer v majici svojega matičnega kluba Newell's Old Boys, katerega je sicer zapustil že pri dvanajstih letih starosti in se preselil v Španijo. Messi igranje za člansko ekipo Newell's vidi kot posebno dolžnost, zato si želi klavzulo, ki bi mu omogočila morebiten povratek v ta klub že pred iztekom nove pogodbe z Barcelono.

Barcelona in Messi bosta najbrž morala poiskati srednjo pot, saj ne gre verjeti v to, da bo Barceloni v pogodbi svojega najboljšega nogometaša dopustila možnost, da bi Messija nenaden "klic srca" iztrgal iz objema blaugrane.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
ilovecocktails.si 9.10.2016, 13:44 Prijavi komentar
Adijo pamet, če je tole res. Boljše, da ga za 250 miljonov prodajo v psg kot pa, da se strinjajo s tako debilno klauzulo. Torej po tem, ko ti je klub omogočil, da zaslužiš par 100 miljonov eurov, bi se mu ti rad zahvalil na način, da "pobegneš" v klub v katerem si bil do 12. leta brezplačno in kdaj koli si zaželiš.
johney 9.10.2016, 01:49 Prijavi komentar
pametno sej po dvajestih letih v barceloni gre pa res lahko še mal domov, itak bo pa verjetno ostal še nekaj let dokler bo lahko igral na nivoju
Neroazzurr4 8.10.2016, 19:35 Prijavi komentar
Ga že domotožje daje ...kot večina latino američanov.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE