Damjan Tratnik   15. december 2013
Carles Puyol taradi poškodb razmišlja o upokojitvi

Mar res razmišlja o slovesu?

Španski časnik El Mundo Deportivo poroča, da naj bi Carles Puyol resno razmišljal o predčasnem slovesu od Barcelone. Pomisleki so privreli na dan zaradi nenehnih težav s koleni. Bo letošnja sezona njegova zadnja?
SORODNE NOVICE
Celta bo v pol leta popeterila...
11.12.2017 | Evropske lige
Chelsea in Barcelona lovita Re...
11.12.2017 | Evropske lige
Suarez in Messi potopila Villa...
10.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Zidane: Ronaldo je boljši, kot...
9.12.2017 | Evropske lige
Atletico: Cena za Vrsaljka je ...
9.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
"Konec je morda bližje, kot si mislimo," so zgodbo, ki so jo javnosti predstavili v svoji najnovejši ediciji, začeli pri katalonskem športnem časniku El Mundo Deportivo. V osrednji vlogi je branilec Barcelone in španske reprezentance Carles Puyol, ki ima v zadnjih sezonah ogromno težav s poškodbami. Predvsem s poškodbami svojih kolen.  

Puyol, kot poudarja tudi omenjeni časnik, nikoli ni skrival svojih želja, da bi svojo kariero raztegnil do 40. leta. Resnici na ljubo bi mu njegova "fizika" to tudi dovolila, če le ne bi imel tako načetih kolen. V letošnji sezoni je izkušeni branilec v španskem prvenstvu tako odigral vsega tri tekme, v Ligi prvakov pa le eno.

Ker se težave s koleni ponavljajo, naj bi Puyol začel razmišljati o predčasnem slovesu od Barcelone. Že večkrat je namreč poudaril, da bo za Barcelono igral na najvišjem nivoju, ali pa sploh ne bo igral. Ker je od vrhunske ravni v tem trenutku precej oddaljen, uresničitev drugega scenarija ni nemogoča. Kot poroča El Mundo Deportivo, naj bi Puyol družini in svojim prijateljem že zaupal, da resno razmišlja o svoji prihodnosti pri Barceloni. Pomisleki so vezani na prihodnjo in prihodnje sezone, ko je Puyol, če ne bo imel težav s poškodbami, sicer še pripravljen igrati, vendar nikakor ne več na tako zahtevni ravni. 

ZDA
, morda Katar. To sta mogoči destinaciji za izkušenega branilca, ki slovi po tem, da vselej stisne zobe in odigran brezkompromisno. Tudi zato zgodba, ki jo je predstavil Barceloni naklonjeni El Mundo Deportivo, morda ni nič drugega kot zgolj slutnja. Vseeno pa pomisleki, ki jih je predstavil omenjeni časnik, nikakor niso deplasirani. Dejstvo je namreč, da je naporen ritem in igranje na vseh frontah več sezon zapored na kolenih enega najboljših branilcev vseh časov pustilo posledice

Puyol je pred meseci svojo pogodbo z Barcelono sicer podaljšal do leta 2016. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
100% SLOVENC 17.12.2013, 22:47 Prijavi komentar
FORCA PUYI!!! živa legenda med fuzbalerji, ampak zdej bi bil že res čas, da se poslovi, ker ga poškodbe enostavno preveč mučijo.
ajaxavi 15.12.2013, 19:30 Prijavi komentar
Naj zdrži do naslednje osvojene kante v Ligi prvakov. Naj jo dvigne v zrak in se poslovi na najlepši način. :)
stankovic 15.12.2013, 14:46 Prijavi komentar
Velik igralec... ampak mislim da je čas za slovo, ker telo ne izdrži več telih naporov.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE