Damjan Tratnik   19. julij 2015
Xavi trdno verjame v svoje nekdanje soigralce

Lovorike bodo še deževale

Legendarni vezist Barcelone Xavi je prepričan, da bodo njegovi varovanci vsaj še dve ali tri sezone lovorike osvajali kot po tekočem traku.
SORODNE NOVICE
La Liga: Getafe in Athletic od...
19.1.2018 | Evropske lige
Sergi Roberto za 500 milijonov
19.1.2018 | Evropske lige
Varane: Raje zmaga kot dobra i...
19.1.2018 | Evropske lige
Mina bo nosil številko 24
19.1.2018 | Evropske lige
Sevilla v boj za Sturridga
19.1.2018 | Evropske lige
Copa del Rey: Asensio za predn...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Barcelona je naslednja vrhunska ekipa, ki se bo v prihodnji sezoni spopadla z izzivom ubraniti naslov evropskega prvaka. Kot vsako leto, se zdijo možnosti branilca naslova evropskega prvaka za tovrsten podvig visoke, a doslej še nobeni od številnih fantastičnih ekip to ni uspelo. Legendarni vezist Barcelone Xavi se kljub temu svoje nekdanje soigralce ne boji, saj je prepričan, da je ekipa Barcelona v takšnem stanju, da ji vsaj še dve ali tri leta nihče ne bo kos.

"Barcelona bo vsaj še dve ali tri leta osvajala lovorike. Imajo izjemno ekipo, ki se obenem tudi zelo dobro razume med seboj. Barcelona je favorit v španskem prvenstvu in v Ligi prvakov. Ponoviti trojno krono bo težko, a tako je bilo tudi po tem, ko smo osvojili trojno krono pod vodstvom Josepa Guardiole in nam je uspelo ponoviti," je povedal Xavi, ki sicer meni, da bo njegovo slovo od Barcelone zgolj začasnega pomena.

"Moj cilj se je vrniti k Barceloni, v moj dom. Pred tem bi rad videl, kam me še lahko ponese nogomet. Nadejam se povratku, vendar ne vem, kdaj se bo to zgodilo. Morda čez tri ali štiri leta. Vrnil se bom, ko bom pripravljen."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE