Uredništvo    28. januar 2017
Sebastian Giovinco o zanimanju Barcelone

Le pobiral bi žoge triu "MSN"

Italijanski zvezdnik lige MLS Sebastian Giovinco je priznal, da bi pred leti lahko okrepil vrste španske prvakinje Barcelone, a kritično ocenjuje, da bi se težko prebil v ospredje.
SORODNE NOVICE
Milinković-Savić ni naprodaj!
16.1.2018 | Evropske lige
Barca zavrnila prvo ponudbo za...
16.1.2018 | Evropske lige
Razpoke na stebrih prekinile t...
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
Biris Norte obiskala trening S...
16.1.2018 | Evropske lige
Can: Ničesar nisem podpisal
16.1.2018 | Evropske lige
Tevez: Prišel sem s počitnic!
16.1.2018 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Sebastian Giovinco je eno prvih imen severnoameriške lige MLS, nekdanji član Juventusa je imel na začetku kariere možnost igrati za enega največjih evropskih klubov, tudi drugi velikani stare celine pa so se zanimali za bivšega reprezentanta. Med njimi je bila tudi Barcelona, Giovinco, ki od leta 2015 igra za Toronto FC v Kanadi, pa meni, da bi težko dobil priložnost.

"Res je, da je v preteklosti zanimanje Barcelone obstajalo, a tam bi bil pobiralec žog. S tremi zvezdami, ki jih imajo v napadu, absolutno ne bi igral,"
je pošteno dejal Giovinco. "Nisem se zanimal, ker sem želel igrati. Neymar, (Lionel) Messi in Luis Suarez bi igrali tudi z eno nogo in tudi tako bi naredili razliko, zato ne bi imelo smisla biti tam."

Giovinco omenja zanimanje kitajskih klubov, medtem ko pravi, da je zadovoljen na severu Severne Amerike. V Italiji bi težko zaigral za kakšen drug klub kot Juventus, priznava, saj se je v Torinu kalil v mladinski šoli in se prebijal skozi vse selekcije reprezentance.

"Agent mi je dejal, da ima ponudbo iz Kitajske, a ni mi povedal imena kluba. Zadovoljen sem v Kanadi in nimam namena vrniti se v Italijo. Morda bi odšel na Kitajsko. Vse od odhoda iz Juventusa, ki je še vedno najmočnejša ekipa italijanskega nogometa, nikoli nisem razmišljal o tem, da bi igral za kakšen drug klub,"
dodaja Giovinco.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE