Uredništvo    6. september 2013
Barcelona ni plačevala Erica Abidala

Ko je bil bolan, ni bil plačan

Eric Abidal je razkril, da ga pri Barceloni, ko je bil bolan in ni mogel igrati nogometa, niso plačevali. O Pepu Guardioli samo najboljše.
SORODNE NOVICE
Ronaldinho: Nasmešek, ki bo os...
18.1.2018 | Evropske lige
Pique v Barceloni do 2022
18.1.2018 | Evropske lige
Bakambu rekorder Afrike in Kit...
18.1.2018 | Evropske lige
Copa del Rey: Espanyol končal ...
17.1.2018 | Evropske lige
Roberto Assis: Ronaldinho je k...
17.1.2018 | Evropske lige
Sanchis: Ronaldu ni treba poda...
17.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Francoski bočni branilec Eric Abidal, trenutno član Monaca, je v pogovoru za francoski športni časnik L'Equipe razkril, da pri Barceloni, ko je bil bolan, ni prejemal plače. Abidal je še dodal, da bi, če bi Pep Guardiola ostal trener katalonskega kluba, verjetno ostal v Barceloni. Ko je odhajal, ni šlo za denar, pravi. 

"Lahko bi bilo drugače, če bi Guardiola ostal trener Barcelone. Ceni me, ostala sva v rednih stikih. Pep je odličen trener, ki mi je pri Barceloni ponudil priložnost," je dejal Abidal. 

Monaco je Abidalu ponudil novo priložnost: "Težko sem razumel tisto zadnjo tiskovno konferenco. Moral sem oditi. Ni šlo za denar. Klub me, ko sem zbolel, sploh ni plačeval. Vesel pa sem, da sem pri Monacu dobil novo priložnost."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 24
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Messiniesta 6.9.2013, 21:36 Prijavi komentar
RMCF ja sam pred tednom je pa tud tole izjavil: »Na Barcelono me veže ogromno čudovitih spominov. Ne obžalujem, da sem zapustil klub, saj sem v Monacu zelo srečen. O Barçi ne morem grdo govoriti. Res je, da sem si želel ostati, a se to pač ni zgodilo. Tudi za klub je bila to težka odločitev. Kakorkoli, vse to je preteklost, jaz vedno gledam le naprej. Vsak dan znova se zahvalim za srečo, ki jo imam v življenju, za ozdravitev po tako hudi bolezni.«
Messiniesta 6.9.2013, 21:35 Prijavi komentar
Barca ga je zelela v strokovni sluzbi
lej ga tega 6.9.2013, 18:56 Prijavi komentar
ja sej Abi ni žalu Barce, hotu je povedat da ne ve zakaj mu ni podaljšana pogodba glede na to da ni predstavlju finančne obremenitve za Barco ... sam je pa tut Barca želela več igralcev in registriraš jih loh le 25 tko da so najbrž planiral pa se zakalkuliral ... drgač pa tut neb več loh kj dau Barci.
snif84 6.9.2013, 18:52 Prijavi komentar
spet kost za glodat, za haterje barce :) tak kot so vam že neklateri rekli, ampak pač nočete razumet...zavarovalnica je dolžna pokrivati stroške, tako za zdravljenje, kot za plačo...logično, da ni dobival od Barce takrat plače, ampak od zavarovalnice...zato ni bil problem denar, ker ga barca itak ni plačevala, ker ga je zavarovalnica...težko je živet z malim IQ-jem ja...
RMCF 6.9.2013, 18:32 Prijavi komentar
"The problem is that my contract was running out. It was difficult to accept, but I had no choice but to move on. It was hard to understand Barcelona's stance at my final press conference. It was not about money. The club didn't even pay me during my illness." "Problem je da se je moja pogodba iztekla. Bilo je težko sprejeti, ampak nisem imel druge možnosti kot da grem. Težko je bilo razumeti stališče Barcelone na moji zadnji konferenci. Ni imelo veze z denarjem. Barcelona me med mojim zdravljenjem ni plačevala." Težko je reči kaj je mislil s to izjavo o izplačilu. Lahko si predstavljaš to kot da je bil jezen, užaljen ali kaj takega zaradi tega ker mu niso dali plače ali pa kako drugače. Ima kdo originalno izjavo? Ne vem zakaj bi sploh omenil to stvar na tiskovni.
Messiniesta 6.9.2013, 18:02 Prijavi komentar
pinguuu ne bit retard pa preveri, kolk tekem zapored je zacel: http://int.soccerway.com/national/spain/primera-division/2009-2010/regular-season/r9171/
pinguuu 6.9.2013, 17:32 Prijavi komentar
Prvih 7 tekem je zadel na vsaki, potem se je pa palček šel potožit in so ga takoj posedli na klop!
FCB 6.9.2013, 16:45 Prijavi komentar
Neroazzurr4 clovek ki ni uspel v takrat najboljesm klubu, oziroma so se ga na hitro znebili, +tega da je balkanec in nas vecina pozna njegovo mentaliteto in kratko pamet je sigurno najbolj verodostojen :) Vsaj zate pa se za par podobnih naivnezev
Neroazzurr4 6.9.2013, 16:18 Prijavi komentar
čezdalje bolj verjamem tisto kar je Ibrahimovič opisal v svoji knjigi glede Barcelone ...
Jonathan 6.9.2013, 15:51 Prijavi komentar
jankoslav... ti si moten, ne jaz. V Abidalovem primeru je vse bilo krito iz zavarovanja... tako pač je, ko pride do poškodb in bolezni, zato imajo igralci taka zavarovana. Moron.
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE