Damjan Tratnik   27. april 2011
Josep Guardiola bo malce premešal začetno enajsterico

Keita v Iniestinih čevljih

Poškodovanega Andresa Iniesto bo po pisanju španskih medijev drevi v Madridu zamenjal Malijec Seydou Keita. Puyol na levi strani, Mascherano v centru obrambe.
SORODNE NOVICE
Ronaldinho: Nasmešek, ki bo os...
18.1.2018 | Evropske lige
Roberto Assis: Ronaldinho je k...
17.1.2018 | Evropske lige
Suarez: Jokal sem zaradi Barce...
17.1.2018 | Evropske lige
Barca zavrnila prvo ponudbo za...
16.1.2018 | Evropske lige
Dembele bo manjkal vsaj še tri...
15.1.2018 | Evropske lige
Video: Messijeva genialnost ne...
15.1.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Barcelone Josep Guardiola bo moral zaradi številnih težav s poškodbami nocoj znova poseči po novih taktičnih rešitvah. Odprta so tri vprašanja: kdo na levo stran namesto poškodovanih Adriana in Maxwella, kdo v osrčje obrambne vrste in kdo v igro namesto poškodovanega Andresa Inieste.

Odgovori naj bi bili že znani. Po poročanju številnih španskih medijev bo Guardiola na levo stran obrambne vrste premestil kapetana Carlesa Puyola, njegovo mesto bo v osrčju obrambe ob Gerardu Piqueju zasedel Argentinec Javier Mascherano, Andresa Iniesto pa bo zamenjal Malijec Seydou Keita.

Na rezervni klopi bo sedelo kar nekaj mladincev oziroma igralcev, ki prihajajo iz mladinskega pogona. V kolikor ne bo presenečenj, bodo za nastop kandidirali Jeffren, Thiago Alcantara, Andreu Fontas in Martin Montoya.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
phoenix 27.4.2011, 16:19 Prijavi komentar
bianchonero, mascherano je, od kar se je dokončno privadil na barcino igro začel praktično vsako tekmo..že nekje zadnje 3 mesece...
Gands 27.4.2011, 15:54 Prijavi komentar
rajši bi thiagoja dal namesto inieste! kdaj mu bo končno pep zaupal..na velkih tekmah se delajo veliki igralci in mislim da bi danes lahko začel thiago, saj vedno ko je igral je odigral zelo dobro..
rdeci bianconero 27.4.2011, 15:07 Prijavi komentar
hja macheano celo leto na klopci zaj ga pa po celem igriscu nucate. se vidi od kot je
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE