Damjan Tratnik   9. september 2016
Kazen, ki je zedinila tri največje španske klube

Kazen je nepravična

Trener Barcelone Luis Enrique meni, da je izrečena kazen trgovanja za Real in Atletico nepravična, a hkrati rivaloma sporoča, da zaradi tega ne bodo upravičeni do iskanja izgovorov za neuspeh.
SORODNE NOVICE
Suarez in Messi potopila Villa...
10.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Zidane: Ronaldo je boljši, kot...
9.12.2017 | Evropske lige
Atletico: Cena za Vrsaljka je ...
9.12.2017 | Evropske lige
V Realu bi Neymar lažje osvoji...
8.12.2017 | Evropske lige
UEFA Carvajala kaznovala zarad...
8.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
FIFA je uspela vsaj v eni stvari zediniti tri največje španske klube in zaprisežene tekmece BarcelonoReal in Atletico. Vsem trem je zaradi nepravilnosti pri registracijah mladoletnih igralcev izrekla prepoved trgovanja v dveh prestopnih rokih, pri čemer je Barcelona kazen že odslužila, Atletico in Real pa bosta zvezanih rok spremljala zimski in poletni prestopni rok v prihodnjem letu.

Trener Barcelone Luis Enrique razume jezo svojih tekmecev iz Madrida, a jim v isti sapi sporoča, da nezmožnost nakupovanja novih igralcev ne more in sme biti izgovor za morebitni neuspeh.

"Ne spominjam se več, kaj sem dejal, ko smo mi prejeli iste sankcije. Kaj sem rekel? Da je nepravično? Danes bi verjetno reagiral enako. Kljub temu pa zaradi tega nismo nehali osvajati lovorik. Atletico in Real bosta še vedno imela odlični ekipi. To ni sankcija proti igralcem. S tem se je treba sprijazniti in se truditi sestaviti čim bolj kakovostno moštvo," je povedal Enrique.

Barcelona je v času prestopnega embarga kupila Aleixa Vidala in Ardo Turana, ki pa sta  lahko začela igrati šele po izteku kazni.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Messiniesta 11.9.2016, 10:49 Prijavi komentar
Isco po svoje je to res, tud js skoz bolj verjamem da je ekipa tezko homogena ce stalno kupujes igralce. Glede kazni pa... Pravilnik je tak kot je, zato je kazen po pravilih, ampak vseen ti otroci dejansko dobijo priloznost oz pogoje za bolj kvalitetno nogometno pa tudi splosno izobrazbo oz kar za boljsi standard zivljenja
James 10.9.2016, 00:19 Prijavi komentar
Kolikor vem, bi naj letos bil Coentrao rezerva za Marcela.
Isco 10.9.2016, 00:06 Prijavi komentar
Mislim da je pa to dejansko tudi bolj, usaj za Real, letos se je vidlo da niti ne rabjo nevem kaj dodati teli postavi, mogoce bi res rajs vidu Lewo namest Benza pa nekaksno menjavo za Marcelota, mogoce tudi nekoga za krit Casimera, toj pa to, ostalo majo pa odlicno pokrito. Ok, prpelal so Morato, ki bo nekak dal konkurenco Benzu, Nacho/Danilo bosta pa krila lev bok ce Marcelota ne bo, se bo ze jutr vidl kdo bo igrov na levmu... Bomo vidl ka bo Zidane iz te postave se naredu, da usaj Asensio dobi dost igre, bo uzitk gledat tega kako igra.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE