Uredništvo    3. marec 2015
Rexach je pojasnil svojo sporno izjavo

Izjava je zmanipulirana

Carles Rexach trdi, da ni nikoli dal intervjuja, iz katerega je prišel izsek, v katerem pravi, da je Lionel Messi lansko leto pojedel preveč pic in zato igral slabše.
SORODNE NOVICE
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Evropske lige
Özil prej v United kot v Barco
15.12.2017 | Evropske lige
Gigijev dres na posebno mesto
15.12.2017 | Evropske lige
Iniesta: Coutinho in Mina bi b...
14.12.2017 | Evropske lige
Barcelona prehiteva United za ...
13.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Tehnični vodja Barcelone Carles Rexach danes zanika, da je dal intervju, ki se je v zadnjih dneh pojavljal v medijih. Rexach v njem izjavlja, da je Lionel Messi v letu 2014, ki ni bilo ravno najboljše, pojedel preveč pic. Njegova izjava je vzbudila veliko ogorčenja, kajti Rexach deluje v Barceloni, Messi pa je njen najboljši nogometaš. 

Rexach trdi, da so izjave izmišljene. "Iz večerje, ki sem jo imel avgusta ali septembra lani z navijači, so naredili intervju. Nisem imel pojma, od kod izjave, zato so se pozanimali v klubu iz izvedeli. To ni prav. V klubu nisem ničesar pojasnjeval, ker me dobro poznajo. Prepričan sem, da bi rekli, naj ne skrbim, da me predobro poznajo," trdi Rexach, novinar Lluis Busquets pa zatrjuje, da je Rexach oktobra lani dal zeleno luč za objavo intervjuja. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 6
Starejši naprej | Novejši naprej
mikimaus 3.3.2015, 21:13 Prijavi komentar
p.s. Upam, da ga bodo v Barci "nogirali"... Že tako ali tako je polno nekih afer, zdaj se je pa še ta model "najdu bedarije otresat". Upam, da po volitvah pride nazaj Laporte in očisti klub, ter ga vrne na ugled, ki ga je imel do pojava "novodobnih managerjev", ki so uspeli ugled svetega kluba "umazati" v zadnjih dveh-treh letih. Mislim, da se večina navijačev Barce z mano strinja. Visca Barca!
mikimaus 3.3.2015, 21:10 Prijavi komentar
Moj Bog - ne morem verjeti, da je članek tako napisan kot je... Skoraj nerazumljivo. Jaz si mislim, da je bil tip "nažgan po večerji", pa je tresel izjave, narod je pa poslušal. Tudi glede DiMarie je govoril kretensko. Samo ne vem, le je bil takrat v funkciji Barcelone. Pa tudi če ni bil, je "kretensko"...
Dinho8O 3.3.2015, 14:57 Prijavi komentar
Cista izmisljotina...tehnicni vodja svetega pa tega ze ne bi rekel, kje pa!
Klemen Junior 3.3.2015, 14:15 Prijavi komentar
Sej to bi vsak reku, da je izmišljeno.
Matt 3.3.2015, 12:29 Prijavi komentar
@Tosh, res ni normalno več za kakšne "članke" se nekoga dejansko plačuje...
Tosh 3.3.2015, 12:07 Prijavi komentar
Iz večerje, ki sem jo imel avgusta ali septembra lani z navijači, so naredili intervju. Nisem imel pojma, od kod izjave, zato so se pozanimali v klubu iz izvedeli. To ni prav. V klubu nisem ničesar pojasnjeval, ker me dobro poznajo. Prepričan sem, da bi rekli, naj ne skrbim, da me predobro poznajo.... copy-translate-paste
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE