Damjan Tratnik   20. december 2012
O Titu Vilanovi tudi na žrebu parov

Fantje, le mirno

Tito Vilanova je včeraj nagovoril svoje varovance in jih pomiril s prepričanjem v to, da bo kmalu znova z njimi. Besede vzpodbude mu je danes namenil tudi Gianni Infantino.
SORODNE NOVICE
Simeone: Griezmannu bomo dovol...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
Hebei nudi več kot Barca
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Cristiano? Včasih ne bi smel ....
15.12.2017 | Evropske lige
Ganso (še) noče iz Seville
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Barcelone Tito Vilanova danes že prestaja operacijo, v kateri mu bodo skušali odstraniti rakaste tvorbe, včeraj pa je v zgodnjih večernih urah v spremstvu predsednika kluba Sandra Rosella, podpredsednika Jordija Bartomeuja in športnega direktorja Andonija Zubizarrete stopil pred svoje igralce in jim v kratkem nagovoru zatrdil, da ni razlogov za prehudo skrb.

"Bodite mirni, tokrat ni tako hudo. Cista je na drugem mestu kot lani in jo bo lažje zdraviti," je povedal Vilanova ter nato igralcem zabičal, naj se še naprej borijo in garajo tako kot v celotnem dosedanjem poteku sezone. Besedo je nato prevzel predsednik kluba Sandro Rosell in igralcem položil na srce, da morajo biti zdaj še bolj enotni kot kdajkoli poprej.

"Morate biti še bolj enotni kot kdajkoli poprej. Vem, da boste, saj ste že v preteklosti to večkrat znali pokazati," je bil kratek Rosell.

Barcelonina eminenca z ozadja, Johan Cruyff, meni, da odsotnost Tita Vilanove ne bo preveč vplivala na nogometaše.

"Mislim, da to ne bo preveč vplivalo na moštvo. Vedo, kaj morajo storiti. Pred njimi je že nova tekma in zdaj je potrebno biti le miren. Ti fantje imajo ogromno izkušenj in vedo, kako je treba ravnati v takšnih trenutkih."


O Titu Vilanovi je bilo govora tudi na današnjem žrebu parov osmine finala Lige prvakov, na katerem je generalni sekretar UEFA Gianni Infantino v angleškem in katalonskem jeziku Vilanovi poslal kratko in prisrčno sporočilo: "Tito, vsi smo s teboj," je pred pričetkom plesa kroglic dejal Infantino.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE