Uredništvo    14. maj 2014
Cruyff o težavah Barcelone

Cruyff hoče volitve v Barceloni

Neymar je žrtev, nove pogodbe z Barcelone pa si ne zasluži le Lionel Messi, meni Johan Cruyff, ki pričakuje, da bodo v klubu še letos razpisane volitve.
SORODNE NOVICE
Suarez in Messi potopila Villa...
10.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Zidane: Ronaldo je boljši, kot...
9.12.2017 | Evropske lige
Atletico: Cena za Vrsaljka je ...
9.12.2017 | Evropske lige
V Realu bi Neymar lažje osvoji...
8.12.2017 | Evropske lige
UEFA Carvajala kaznovala zarad...
8.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Barceloni je v letošnji sezoni marsikaj narobe. Klub je seveda najbolj prizadel primer Neymar, zaradi katerega je odstopil predsednik Sandro Rosell, svoje pa so dodali še malce slabši rezultati in malce manj prepričljive igre katalonskega moštva. Legenda kluba Johan Cruyff zato meni, da bi bilo najbolje, če bi vodstvo kluba še letos razpisalo volitve. 

"Normalno bi bilo, da bi bile volitve letos. Če želimo nov Nou Camp, potem je treba glasovati o ljudeh, ki bodo klub vodili v prihodnjih letih," pravi Cruyff. 

Nizozemec se je dotaknil Lionela Messija in njegove nove pogodbe ter, jasno, Neymarja: "To je le predstava (pogodba za Messija, op.p.), ker so bile vse oči uprte vanj, po tistem, kar se je dogajalo z Neymarjem. Kaj pa Xavi? Tudi on je dal veliko Barceloni. Neymar je žrtev, krivi so njegovi menedžerji."

Govori se, da bi Barcelono v prihodnji sezoni lahko vodil Luis Enrique. Cruyff pa je ogorčen, ker naklonjenosti do nekdanjega nogometaša Reala pri Barceloni ne skrivajo: "Ni etično, da se z Enriquejem sestajajo javno, pred tekmo Celta-Real. Ne vem, kaj bo, če ustreza idejam kluba."

Cruyff je prepričan tudi, da pri Barceloni premalo cenijo svojega trenutno poškodovanega vratarja Victorja Valdesa: "Za to, kar je storil, bi mu morali pred stadionom postaviti kip. Zasluži si javno pohvalo, navijači mu veliko dolgujejo."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE