Damjan Tratnik   2. februar 2016
Luis Enrique bo z zanimanjem spremljal svojega prehodnika

City čakajo lepi časi

Trener Barcelone Luis Enrique je prepričan, da bo Josep Guardiola poskrbel za to, da bo Manchester City v prihodnje igral zelo atraktiven nogomet.
SORODNE NOVICE
Rekordni Guardiola tretjič zap...
15.12.2017 | Evropske lige
Simeone: Griezmannu bomo dovol...
15.12.2017 | Evropske lige
Silva zdaj ve, da je zvezda
15.12.2017 | Evropske lige
Zdi se, da se konec bliža
15.12.2017 | Evropske lige
Kahn: Moral bi v United
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Selitev Josepa Guardiole v Manchester City oziroma v angleško Premier League so z zanimanjem pospremili tudi v Barceloni, kjer je novopečeni trener Cityja zgradil svoj sloves in se proslavil kot eden najbolj prodornih trenerjev generacije. Njegov naslednik na klopi blaugrane Luis Enrique je prepričan v to, da zaradi prihoda Guardiole City čakajo vznemirljivi časi, ki jih bo z velikim zanimanjem spremljal tudi sam.

"Zanimivo bo videti, kako bo uveljavil svoje ideje v državi, kjer takšen slog nogometa ni najbolj pogost. Prepričan pa sem, da bo stvari znal povezati z velikim uspehom. Vesel sem zanj. Pep ima zelo rad izzive in prepričan sem, da je pred Cityjem velika era. Naslednje sezone bodo
z vidika gledalcev zelo zanimive," je povedal Luis Enrique.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
ChampionsLeague12 3.2.2016, 01:18 Prijavi komentar
nekateri ljudje dvomijo v ManCity .. js pa tak pravim .. čez 2leti bodo zelo težki nasprotnik ostalim klubim.. zna se zgodit da se bo spremenil slog igre v angleškem nogometu.. zna se zgodit da bo angleška liga spremenjena.. posodobljena .. ali se zgodi, uničena ,neprepoznavna .. ker se bo veliko klubov prilagajalo Guardiolinim sistemom v igri ali taktiko ki jo bo uporabljal pri Man Cityju ..
panamera 2.2.2016, 20:39 Prijavi komentar
a potem so tut Man Utd, Real Madrid, Barca instant, ker vlagajo velike denarje v igralce? preden kej takega izjaviš si poglej npr. če vzameva za primer Chelsea, si poglej malo letnico njigovega nastanka in njihove rezultate ..ne stresaj neumnosti pa saj niso lastniki teh klubov potegnili klub iz pete v prvo ligo s kešom, sam dodal so kakovostne igralce tem, ki so v klubu bili (v prvi ligi)..katere je pa tko al tko treba plačat..poglej si zadnje leto situacijo s plačili, kolk ulaganja je v ekipe.. potem so vsi klubi zate instant očitno!
doktor 2.2.2016, 18:22 Prijavi komentar
jebeš city, chelsea, psg in druge instant klube
poznavalecnogometa 2.2.2016, 18:18 Prijavi komentar
Sploh v LP ko bodo prišli le do osmine.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE