Uredništvo    15. november 2013
Dani Alves bi se rad upokojil v domovini

Barcelona ne bo zadnja

Brazilski bočni branilec Dani Alves je zatrdil, da svojo športne poti ne bo sklenil v majici Barcelone. Pred upokojitvijo želi še enkrat zaigrati za svojo matično Bahio.
SORODNE NOVICE
Suarez in Messi potopila Villa...
10.12.2017 | Evropske lige
Video: To zmore le Jan Oblak
10.12.2017 | Evropske lige
Zidane: Ronaldo je boljši, kot...
9.12.2017 | Evropske lige
Atletico: Cena za Vrsaljka je ...
9.12.2017 | Evropske lige
V Realu bi Neymar lažje osvoji...
8.12.2017 | Evropske lige
UEFA Carvajala kaznovala zarad...
8.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Izkušeni brazilski reprezentančni branilec Dani Alves ima z Barcelono veljavno pogodbo do leta 2015, po izteku le-te pa bo štel že 32 let in zato obstaja precejšen pomislek, ali bo vodstvo katalonskega velikana z njim sklenilo podaljšanje sodelovanje. Alves pri Barceloni z velikim uspehom nastopa od leta 2008 naprej in je vse od prestopa iz Seville tako rekoč nezamenljiv na desni strani obrambne vrste, saj je v majici blaugrane skupaj odigral že več kot 250 tekem. Čeprav je na Nou Campu pustil najboljša leta svoje kariere, pa Alves kariere zagotovo ne bo končal v Španiji.

"Ne razmišljam o slovesu v majici Barcelone, saj želim kariero končati tam, kjer sem jo začel – pri Bahii. Bilo bi hinavsko reči, da se bom morda upokojil pri Barceloni, saj te možnosti dejansko ni. Pri Bahii sem se prvič uveljavil, zato bi rad še enkrat zaigral za ta klub. V vsakem primeru pa o slovesu od nogometa še zdaleč ne razmišljam," je povedal Alves.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE