Uredništvo    8. junij 2018
Eric Abidal se vrača v Barcelono

Abidal novi tehnični sekretar Barcelone

Nekdanji odlični branilec Barcelone Eric Abidal je postal novi tehnični sekretar Barcelone in bo na tej pomembni funkciji nasledil Roberta Fernandeza, s katerim v klubu niso podaljšali pogodbe.
SORODNE NOVICE
Xavi: Messi je tekmovalna zver
19.10.2018 | Evropske lige
Barcelona: O Neymarju niti bes...
19.10.2018 | Evropske lige
Kraljevi pokal: Sprehod za Bar...
19.10.2018 | Evropske lige
Messijev poslovni podvig doživ...
18.10.2018 | Evropske lige
Barcelona bi znova kupovala v ...
18.10.2018 | Evropske lige
Pique namesto počitka raje pot...
18.10.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Barceloni so po izteku sezone že opravili nekaj sprememb v vodstveni strukturi, iz katere je izpadel dosedanji tehnični sekretar kluba Robert Fernandez, s katerim v klubu niso podaljšali pogodbe. Njegovo mesto je zasedel nekdanji branilec Barcelone Eric Abidal, ki je pri Barceloni uspešno igral med letoma 2007 in 2013, z njegovim prihodom pa naj bi se nekoliko spremenila funkcija sama, saj Abidal po poročanju španskih medijev ne bo imel velikega vpliva na novačenje igralcev.

To bo poslej bolj v domeni direktorja športnega dela kluba Pepa Segure in njegovega novega pomočnika - neuradno naj bi to postal aktualni športni direktor Getafeja Ramon Planes - Abidal pa bo igral vlogo nekakšnega veznega člena med vodstvom kluba in igralci. V klubu ga vidijo tudi kot pomembno figuro pri prepričevanju Antoina Griezmanna v prihod v Barcelono, ena od postranskih Abidalovih zadolžitev pa naj bi bila tudi polna integracija njegovega nadarjenega rojaka Ousmaneja Dembeleja v moštvo.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE