Uredništvo    8. april 2017
Osramočeni trener trdi, da je bilo na tekmi z Barcelono B vse čisto

Barca ni spoštovala kodeksa časti

Trener španskega tretjeligaša Eldenseja, ki ga obtožujejo, da je sodeloval pri prirejanju rezultata na obračunu z Barcelono B, se brani vseh obtožb.
SORODNE NOVICE
Ronaldo in Bale počivata med p...
18.1.2018 | Evropske lige
IFFHS: Najboljša je La Liga
18.1.2018 | Evropske lige
Anketa časnika AS: Ronaldo, od...
18.1.2018 | Evropske lige
Ronaldinho: Nasmešek, ki bo os...
18.1.2018 | Evropske lige
Pique v Barceloni do 2022
18.1.2018 | Evropske lige
Bakambu rekorder Afrike in Kit...
18.1.2018 | Evropske lige
(foto: SPS)
Španski tretjeligaš Eldense se je v zadnjih dneh prebil iz anonimnosti na Iberskem polotoku. Žal zaradi "napačnih razlogov", potem ko je Eldense na tekmi z Barcelono B doživel zgodovinski polom in izgubil z 0:12. Italijanskega trenerja Filippa Vita Di Pierra so že prijeli in privedli na zaslišanje, po tem, ko se je vrnil na prostost, pa je predstavil svojo plat zgodbe.

"Po sramotnem sobotnem rezultatu verjamem, da so vsi moji igralci čisti. Ne vem nič o zgodbah, ki govorijo o nameščanju. To so samo grozne sanje,"
je prepričan Di Pierro. "Igralci Barcelone niso spoštovali kodeksa časti med ekipami. Naši igralci so jih s klopi v bistvu prosili, da naj jim nehajo zabijati zadetke, oni pa so jim odgovorili: 'Oprostite, ne moremo!"

Di Pierro še dodaja: "Ne zanimajo me nikakršne zgodbe o nameščanju tekme. Tu sem, če je potrebno pomagati pri preiskavi."

Soigralce je za sumljive posle sicer nemudoma po tekmi v pogovoru za katalonski radio RAC1 obtožil Eldensejev nogometaš Cheikh Saad, ki je zatrdil, da je sam zavrnil trenerjev ukaz, da naj odide v igro, saj da je vedel, da se dogaja nekaj spornega.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE