OSTALE NOVICE
Stran
od 133
18.9.2018
Evropske lige
Atletico iz Madrida se je že drugič v letošnji sezoni v Monte Carlu veselil zmage. Suhoparno tekmo je Atletico v svojo korist odločil že v prvem delu, v katerem sta zadela Diego Costa in Jose Gimenez.
0
Evropske lige
Kapetan Reala iz Madrida Sergio Ramos se je zelo ostro odzval ne nedavne besede zvezdnika Atletica Antoina Griezmanna, češ da je sam že v isti "ligi" kot Lionel Messi ali Cristiano Ronaldo.
9
Evropske lige
Nova sezona Lige prvakov prinaša stare favorite. A vsi so leto kasnejši, po prestopnem roku osveženi ali ne in pripravljeni na nov ambiciozen pohod na vrh Evrope. Preverili smo njihove argumente.
19
17.9.2018
Evropske lige
Antoine Griezmann je prepričan, da je dosegel raven Cristiana Ronalda in Lionela Messija, zavrnitve ponudbe Barcelone pa ne obžaluje.
24
11.9.2018
Evropske lige
Trener Atletica iz Madrida je v odkritem intervju za radijsko postajo Cadena Cope govoril o morebitnem odhodu v Inter, o Janu Oblaku, možnostih Atletica v bitki za naslov španskega prvaka in še marsičem.
1
Evropske lige
Pri Atleticu iz Madrida so z objavo na socialnih omrežjih jasno dali vedeti, kaj si mislijo o tem, da slovenski vratar Jan Oblak ni bil nominiran med petimi najboljšimi vratarji v izboru za nagrado The Best.
15
5.9.2018
Evropske lige
Antoine Griezmann ne razume, zakaj ga ni med finalisti izbora The Best. Pričakuje pa, da bo poleg v izboru za Zlato žogo. Da med finalisti ni niti enega nogometaša iz Francije, se mu zdi čudno.
17
4.9.2018
Evropske lige
Pri Atleticu so objavili zgovorno fotografijo, ki kaže njihovo nestrinjanje nad tem, da Antoina Griezmanna ni v najožjem izboru za najboljšega igralca leta po izboru UEFA. Odzvala se je tudi Barcelona in podprla Lionela Messija.
31
3.9.2018
Evropske lige
Branilec Atletica iz Madrida Filipe Luis je bil v igri za prestop v francoski PSG, a je ostal pri Atleticu, ki ga, zdaj trdi, sploh ni nameraval zapustiti.
0
Evropske lige
Pri Atleticu iz Madrida so se oglasili v zvezi z nedavnimi zapleti okoli vratarja Jana Oblaka in zapisali, da so v dogovoru z NZS sprejeli odločitev, da bo Oblak reprezentančni premor namenil saniranju poškodbe.
29
Stran
od 133