Uredništvo    10. maj 2012
Nogometaš Atletica Juanfran jokal od sreče

Za pokojnega očeta

Naša zmaga je čista kot solza, pravi Juanfran, nogometaš Atletica, ki se je po koncu finalnega obračuna letošnje lige Europa spomnil tudi na svojega pokojnega očeta.
SORODNE NOVICE
Za FourFourTwo je Oblak najbol...
16.12.2017 | Evropske lige
Simeone: Griezmannu bomo dovol...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
PSG z Oblaka na Donnarummo
15.12.2017 | Evropske lige
Športnik leta: Jan Oblak na če...
13.12.2017 | Evropske lige
Barcelona prehiteva United za ...
13.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Nogometaši Athletica so jokali zaradi poraza, nekateri nogometaši Atletica zaradi zmage. Solz ni mogel skriti niti Juanfran, nogometaš kluba iz Madrida, ki se je po slavju v finalu lige Europa ozrl v nebo, nato pa novinarjem razkril: "To zmago poklanjam svojemu pokojnemu očetu, ki je preminul lansko leto." Juanfran, sicer otrok mestnega tekmeca Reala, je v Atletico prišel januarja lani iz Espanyola in osvojil svojo prvo lovoriko po šestih letih.

"Ta zmaga je tudi za mojo družino. Moj mali sinček Oliver je tukaj, na tekmi. Edini besedi, ki ju zna izgovoriti, sta mama in Atleti. Prepričan sem tudi, da je oče gledal iz nebes name in sedaj uživa, ko nas spremlja med slavjem," so čustva kar vrela iz 27-letnega nogometaša, ki je še dodal: "Zmago smo si povsem zaslužili. Bili smo boljši, močnejši, učinkovitejši. Presrečen sem, vedno sem sanjal tak trenutek. In sedaj bom užival še nekaj časa. Ne zgodi se vsak dan, da domov prineseš kolajno za zmago v evropskem pokalu."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE