Uredništvo    6. julij 2017
Fernando Torres ostaja colchonero

Torres bo igral na novem stadionu

Atletico iz Madrida je po več tednih negotovosti le naznanil podpis nove pogodbe z ljubljencem navijačev Fernandom Torresom, ki bo tako del moštva v zgodovinski sezoni selitve na nov stadion.
SORODNE NOVICE
Video: Girona slavi po zmagi n...
17.2.2019 | Evropske lige
Realovi porazi imajo skupen im...
17.2.2019 | Evropske lige
Boatenga doma pričakalo neprij...
17.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Nov mrk Reala!
17.2.2019 | Evropske lige
Oblak: Agent vodi pogajanja za...
17.2.2019 | Evropske lige
Če bo Barcelona takšna proti L...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Fernando Torres se je skozi šivankino uho le prebil v moštvo Atletica, ki bo v prihodnji sezoni zaradi selitve na nov stadion Wanda Metropolitano pisalo zgodovino. Torresu se je pogodba z Atleticom namreč iztekla že pred tedni, na podpis nove pa je bržčas vplivalo dejstvo, da Atletico do januarja ne bo mogel registrirati novih nogometašev. V španskih medijih je bilo namreč veliko govora o tem, da trener moštva Diego Simeone ni preveč zadovoljen s Torresovo formo in da bi si v napadu želel bolj "agilne" rešitve, Torresu pa je lani roko na srce prav prišla tudi dokaj nestanovitvna forma novinca Kevina Gameira, ob katerem je v vseh tekmovanjih zbral kar 45 nastopov in dosegel deset zadetkov.

El Nino dandanes ni več nogometaš, kakršen je bil denimo pred šestimi leti v napadu Liverpoola, kljub temu pa med navijači še vedno uživa veliko priljubljenost in najbrž je bil prav to eden od razlogov, zakaj mu je vodstvo kluba pogodbo podaljšalo še za leto dni.

Začetek "Operacije Diego Costa"
Atletico se bo moral do januarja zanesti na Torresa in Gameira, naslednji teden pa naj bi se pričela "operacija Diego Costa", kar pomeni, da naj bi Atletico poslal prvo ponudbo za naslov Chelseaja za odkup naturaliziranega španskega reprezentančnega napadalca. Angleški Guardian poroča, da je Costa pripravljen oditi v Madrid navkljub prestopnemu embargu, vendarle pa ostajata odprti še dve ključni zadevi - dogovor glede višine odškodnine in nenazadnje tudi dogovor glede Costine plače v Madridu.

Guardian trdi, da naj bi bi Chelsea Costo pripravljen prodati za 40 milijonov funtov, čeprav je imel še januarja možnost, da ga na Kitajsko proda za skoraj dvakrat višji znesek. Kitajska možnost je zdaj že pozabljena in ni primerljiva z Atleticovo, odprto pa ostaja vprašanje, koliko bo zanj pripravljen ponuditi Atletico. Chelsea bo prihodnji teden pričel s pripravami na pričetek nove sezone, trener Londončanov Antonio Conte pa je Costi že pred časom sporočil, da v novi sezoni nanj ne bo več računal.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE