Uredništvo    10. julij 2018
El Nino odhaja po poteh Andresa Inieste

Torres bo igral na Japonskem

Legendarni napadalec Atletica iz Madrida in španske reprezentance Fernnado Torres je danes naznanil, da bo tako kot Andres Iniesta kariero nadaljeval na Japonskem. Njegov nov klub je Sagan Tosu.
SORODNE NOVICE
Pique namesto počitka raje pot...
18.10.2018 | Evropske lige
Neymar je nesrečen in želi odi...
18.10.2018 | Evropske lige
Real je klical italijanskega t...
18.10.2018 | Evropske lige
Messi znova najboljši v Španij...
17.10.2018 | Evropske lige
Real Madrid nasprotuje Barcelo...
17.10.2018 | Evropske lige
Lovren visoko na listi velikan...
17.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Na Japonskem bosta v novi sezoni igrala kar dva člana zlate španske generacije. Andres Iniesta je že pred meseci napovedal, da bo igral za Vissel iz Kobeja, poslovni interesi pa so na Japonsko odpeljali tudi legendo Atletica iz Madrida in španskega junaka Eura 2008 Fernanda Torresa, ki je danes naznanil, da bo kariero nadaljeval pri Saganu iz Tosuja.

"Sagan Tosu je bil med prvimi, ki so se zanimali zame. Želel sem jim povrniti vztrajnost. Verjamem, da lahko pomagam pri razvoju japonskega prvenstva. V Aziji so me vedno obravnavali fenomenalno in Sagan Tosuju sem zelo hvaležen za ves trud, ki so ga vložili v moj prihod," je povedal 34-letni napadalec.

Torres bo tako zadnje poglavje svoje kariere odigral izven Evrope,  s čimer je sklenil dokončno postavil pečat nad zadnje obdobje, v katerem navkljub občasnim prebliskom nikoli ni uspel ponoviti predstav iz svojih mlajših let, ko je blestel v napadu španske reprezentance in Liverpoola.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE