Damjan Tratnik   1. julij 2017
Alessio Cerci ima proste roke

Slovo največje brce v temo

Španski velikan Atletico iz Madrida je po treh letih sklenil dogovor za predčasno prekinitev pogodbe z Italijanom Alessiom Cercijem, ki je bil pojem marginalnosti v ekipi Chola Simeoneja.
SORODNE NOVICE
Video: Girona slavi po zmagi n...
17.2.2019 | Evropske lige
Realovi porazi imajo skupen im...
17.2.2019 | Evropske lige
Boatenga doma pričakalo neprij...
17.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Nov mrk Reala!
17.2.2019 | Evropske lige
Oblak: Agent vodi pogajanja za...
17.2.2019 | Evropske lige
Če bo Barcelona takšna proti L...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Status Italijana Alessia Cercija je bil tako edinstven, da so v zadnjih mesecih v Španiji o njem že krožile šale in iz nogometaševe nesreče ustvarjale mit. Tako zelo je namreč trener Atletica Diego Simeone prečrtal 29-letnega Italijana, da so ga pod okrilje vzeli celo navijači in mu namenjali bodrilne pesmi, s katerimi so Chola prepričavali, naj mu vendarle podari vsaj kakšno minuto.

Cerci, ki se je leta 2014 v Atletico preselil kot velika okrepitev iz Torina, je v glavnem čakal zaman. V treh letih, v katerih je bil član španskega kluba, je odigral vsega 11 tekem, od tega devet v svoji prvi in dve v svoji zadnji sezoni. V minutah to pomeni, da je Cerci v minuli sezoni majico Atletico nosil vsega 43 minut.

Vzporedno z njegovim tonenjem v obskurje se je pričelo ohlajati tudi povpraševanje zanj, zato so se pri Atleticu sprijaznili s tem, da je predčasna prekinitev pogodbe edina možna rešitev. Cerci je leto dni pred iztekom pogodbe z Atleticom tako znova prost igralec, na mizi pa naj bi imel ponudbi Las Palmasa, grškega Olympiacosa in več italijanskih prvoligašev.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Who? 3.7.2017, 09:08 Prijavi komentar
Cholo pa neki trener ja. Mesar in provokator ja, da bi bil pa nek trener, me pa ne bo noben prepričal. Čim prej nej dobi ponudbo iz Kitajske, pa nej gre tja uveljavljat svoje "znanje".
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE