Damjan Tratnik   10. februar 2015
Sin Diega Simeoneja si utira pot med zvezde

Slej kot prej pri Atleticu

V Argentini številni ne dvomijo v to, da bo nadvse nadarjeni sin trenerja Atletica iz Madrida Diega Simeoneja Giovanni kariero nadaljeval v Španiji.
SORODNE NOVICE
Za FourFourTwo je Oblak najbol...
16.12.2017 | Evropske lige
Remi Seville zaznamoval Berizz...
16.12.2017 | Evropske lige
Iago Aspas igralec meseca v La...
16.12.2017 | Evropske lige
La Liga: Kdo bo zavladal v Bas...
16.12.2017 | Evropske lige
Simeone: Griezmannu bomo dovol...
15.12.2017 | Evropske lige
Napadalec Atletica mora garati
15.12.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Komaj devetnajstletni Giovanni Simeone dokazuje, da je vse več kot le sin slavnega očeta. Mladenič je opozoril z nastopi v majici velikana River Plateja, njegova zvezda pa je še posebej močno zasijala na pravkar končanem južnoameriškem prvenstvu U-20, na katerem je Argentina osvojila naslov celinskega prvaka v tej starostni kategoriji. Pri tem je izredno vidno vlogo odigral prav Simeone, ki je na prvenstvu dosegel kar devet zadetkov, zato so številni prepričani v to, da ga River dolgo ne bo več mogel zadržati v svojih vrstah. Naslednja destinacija je očitna – Atletico, ki ga vodi njegov oče in heroj navijačev Diego Simeone.

"Mislim, da bo že kmalu igral za Atletico. Giovanni je rojen golgeter. Če dobi priložnost, jo izkoristi. V marsičem pa značajsko spominja na svojega očeta, saj je zelo strasten in borben," je povedal "Cholitov" klubski in reprezentančni soigralec Tomas Martinez.

Na omenjenem prvenstvu je sicer še bolj blestel nogometaš, ki je prav tako povezan z madridskim klubom. Nagrado za najboljšega igralca prvenstva je šla namreč v roke Angela Corree, ki se je pred pričetkom letošnje sezone za skoraj 8 milijonov evrov preselil k Atleticu.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE