Damjan Tratnik   15. februar 2013
Diego Simeone bi se rad vrnil v Milano

Slej kot prej bom treniral Inter

Uspešni trener Atletica iz Madrida Diego Simeone je prepričan, da bo slej kot prej sedel na trenerski stolček Interja, pri katerem je uspešno nastopal v času svoje nogometne kariere.
SORODNE NOVICE
Vrednost delnic Juventusa padl...
21.2.2019 | Evropske lige
Mlakar je v Madridu, Oblak pre...
21.2.2019 | Evropske lige
Oblak: Za Ronalda ni posebne p...
21.2.2019 | Evropske lige
Simeone: Pokazal sem, da imamo...
21.2.2019 | Evropske lige
Urugvajca rušita evropske sanj...
20.2.2019 | Evropske lige
Koleno je OK, pa bo igral v Fi...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Vodstvo Atletica iz Madrida je pred časom napovedalo, da bo že do izteka sezone podaljšalo sodelovanje z Diegom Pablom Simeonejem, ki je na klopi madridskega kluba požel izjemen uspeh. Argentinec je lani "colchonerose" popeljal do zmage v evropski ligi, letos po fantastični predstavi proti Chelseaju osvojil evropski superpokal, kot največji uspeh pa si lahko šteje letošnjo sezono v španskem prvenstvu, kjer Atletico v nasprotju z vsemi pričakovanji zaseda drugo mesto na lestvici. Podaljšanje sodelovanja s priljubjenim "El Cholom" naj bi bila zgolj še formalnost, a Simeone priznava, da obstaja še en klub, h kateremu bi se preselil brez pomislekov.

"Prej ali slej bom trener Interja. Na čas, ko sem tam nastopal kot igralec, imam čudovite spomine. Želel bi se tja vrniti kot trener tako kot se mi je to posrečilo z Atleticom. Bomo videli, kam me bo popeljala usoda," je za italijanski Sky Sports povedal Simeone.

Simeone se je po uspešni karieri pri Atleticu leta 1997 preselil v Inter, kjer je v naslednjih dveh sezonah predstavljal enega od ključnih členov ekipe, ki je leta 1998 na krilih Brazilca Ronalda osvojila zmago v pokalu UEFA.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE