Uredništvo    2. oktober 2018
Atletico sili v rizično investicijo

Simeone želi argentinskega "plejboja"

Trener madridskega Atletica Diego Simeone je vrgel oko na še enega mladega argentinskega nogometaša iz tamkajšnje lige. Exequiel Palacio je nase opozoril z igranjem nogometa in še čem.
SORODNE NOVICE
La Liga: Za konec bled remi
22.10.2018 | Evropske lige
Real Madrid: Kriza z velikim K
22.10.2018 | Evropske lige
Huth: El Clasico se mi gabi
22.10.2018 | Evropske lige
Ideja, ki bi dala La Ligi in C...
22.10.2018 | Evropske lige
Lopeteguijev naslednik že v hi...
21.10.2018 | Evropske lige
Kdo bo boljši brez Messija in ...
21.10.2018 | Evropske lige
(foto: /)
Exequiel Palacios je mladi nogometaš argentinskega kluba River Plate, ki je s svojim znanjem in igrami v domovini že opozoril nase. Zdaj je nanj bolj pozorna postala tudi evropska smetana, ki je vselej odprta za mlade dragulje iz Južne Amerike. Vodilni pri Riverju so se že zganili, stopili v stik z zastopnikom nogometaša in želijo podaljšati pogodbo ter odkupno klavzulo iz 15 milijonov evrov povišati na kar dvakrat toliko.

Novico je objavil španski As, argentinski mediji pa so hitro dodali nove zanimivosti. Atletico bi z nakupom opravil veliko investicijo, ki pa bi bila tudi precej rizična. Palacios namreč velja za mladeniča "nore" glave, saj je tudi njegovo zasebno življenje sila burno. Med drugim naj bi bila lepa dekleta njegova šibkost. Pred kratkim je priznal, da se je videval s tremi lepoticami hkrati, štiri leta je bil v vezi Karen Gramajo, ob tem pa se je zabaval še z modelom Sol Perez in pevko Juliano Oreliano. Ni odveč dodati, da so mu po razkritju vse tri namenile dvojko ...
 
Sicer pa je Atletico znan po nakupih mladih Argentincev. Na vsak način so želeli pripeljati Lautara Martineza, ki jim ga je Inter poleti speljal pred nosom, so pa v Madrid privabili Nehuena Pereza, ki se kali v Argentinos Juniors. Mattias Kranevitter se v španski prestolnici ni znašel, je pa Atletico zanj vsaj iztržil 8 milijonov evrov od Zenita.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE