Uredništvo    19. marec 2015
Jan Oblak o norem torku

Simeone je rekel, naj bo miren

Diego Simeone je Janu Oblaku naročil, naj bo miren, ko bodo prišle na vrsto enajstmetrovke. Oblak je ubral taktiko čakanja, ki se je obnesla.
SORODNE NOVICE
De Jong: Barcelona je moj san...
22.2.2019 | Evropske lige
Modrić bo podaljšal z Realom
22.2.2019 | Evropske lige
Mlakar je v Madridu, Oblak pre...
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Allegri: Atletico je vajen tež...
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Balu odhod Ronalda ni pomagal
21.2.2019 | Evropske lige
Oblak: Za Ronalda ni posebne p...
21.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Madridski športni časnik As je danes postregel z malce bolj obsežnim pogovorom z Janom Oblakom, ki je včeraj govoril predvsem o tem, da so za uspeh proti Bayerju iz Leverkusna zaslužni prav vsi nogometaši Atletica iz Madrida. Oblak je razkril, da mu je trener Diego Simeone pred izvajanjem enajstmetrovk naročil, naj ostane miren in vse bo v redu. 

"Cholo mi je dejal, naj bom miren in vse bo v redu. O izvajalcih nisem vedel ničesar, zato sem jih čakal. Vedno rad počakam kar se da dolgo, potem šele izberem stran. Proti Hakanu Calhanogluju se je obneslo," je dejal Oblak. 

Škofjeločan se je zadnje mesece precej mučil. Pristal na je klopi, branil pa je Moya. Nad njim je visela visoka odškodnina, ki jo je Atletico zanj plačal Benfici

"Dokazati se moraš, če si stal en evro ali pa deset milijonov evrov. Vedno moraš dati vse od sebe. Ne igram zase. Igram za svoj klub, ne glede na to, koliko sem plačan. Težko je, kadar igralec ne igra. Ne more biti srečen. Treba pa se je dokazati, si zaslužiti priložnost in jo zgrabiti. Če dobro treniraš, potem boš priložnost dobil. So pa tekme, ko ti ne gre in so tekme, ko ti gre," pravi Oblak. 

Oblak je po koncu izvajanja enajstmetrovk tolažil nogometaše Bayerja: "Za nas sem bil vesel, zanje pa malce žalosten. Vem, kako je, če izgubiš po enajstmetrovkah, to se mi je lani v ligi Europa zgodilo z Benfico."
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE