Uredništvo    19. april 2018
Diego Simeone o prihodnosti Antoina Griezmanna pri Atleticu

Simeone: Moramo poskrbeti, da bo Griezmann želel ostati

Trener Atletica iz Madrida Diego Simeone je vodstvu kluba poslal sporočilo, da bo moral klub s svojimi ambicijami prepričati zvezdniškega napadalca Antoina Grizemanna v to, da bo želel ostati.
SORODNE NOVICE
Atletico je bolj italijanski k...
19.2.2019 | Evropske lige
Novost: Španci bodo igrali fin...
19.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Athletic je že povsem...
18.2.2019 | Evropske lige
Kapetan Girone: Zmaga je za po...
18.2.2019 | Evropske lige
Video: Girona slavi po zmagi n...
17.2.2019 | Evropske lige
Realovi porazi imajo skupen im...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Atleticu iz Madrida se zavedajo, da obstajajo povsem realne možnosti za to, da bi prvi klubski zvezdnik Antoine Griezmann poleti zapustil klub, saj ga bremeni le odkupna klavzula, ki dandanes s 100 milijoni evrov ni več pretirano močan ščit pred napadi najbogatejših klubov v Evropi.

Griezmann v letu 2018 kaže odlično formo, saj je na 22 tekmah v vseh tekmovanjih zabil kar 19 zadetkov, s čimer tudi sam skrbi za to, da se govorice o njegovem poletnem prestopu v Barcelono kar nočejo ohladiti.

Trener Los Colchoneros Diego Simeone se zaveda, da se bo moral Atletico potruditi, če bo želel še naprej uživati v sijajnem Francozu.

"Za Griezmanna želimo najboljše. Naša naloga je poskrbeti, da bo videl, da lahko še naprej rastemo in upam, da nam bo to tudi uspelo," je povedal Simeone, ki se je v preteklosti tudi sam večkrat spogledoval s slovesom od Atletica.

"Moramo pokazati, da so naše ambicije resnične in da ne gre le za besede. Če se bomo do konca borili z Barcelono in šli do konca v evropski ligi, bo Atletico še enkrat več poskrbel, da se bo zgodilo nekaj dobrega. Ekipi moramo dati vsa orodja, da si bo igralec, ki bo moral sprejeti odločitev, želel ostati pri nas," je dodal Simeone.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE