Anže Zajič   20. december 2010
Atletico iz Madrida se je okrepil z nogometašem iz Brazilije

Simaa bo zamenjal Elias

Elias Mendes, ki se je letos prebil tudi v brazilsko reprezentanco, bo kariero nadaljeval v španskem prvenstvu. Za sodelovanje se je dogovoril z vodstvom madridskega Atletica.
SORODNE NOVICE
Video: Girona slavi po zmagi n...
17.2.2019 | Evropske lige
Realovi porazi imajo skupen im...
17.2.2019 | Evropske lige
Boatenga doma pričakalo neprij...
17.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Nov mrk Reala!
17.2.2019 | Evropske lige
Oblak: Agent vodi pogajanja za...
17.2.2019 | Evropske lige
Če bo Barcelona takšna proti L...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: splet)
V Evropo, natančneje v Španijo, prihaja naslednji Brazilec. To je Elias Mendes Trindade (oziroma zgolj Elias, kot je poznan v rodni domovini), ki bo v prihodnje nosil dres Atletica. S klubom iz Madrida je nogometaš, ki je bil uvrščen tudi v naj enajsterico zadnjega brazilskega prvenstva, podpisal pogodbo za naslednja štiri leta in pol, po besedah predsednika Enriqueja Cereza pa bo zapolnil vrzel, ki bo nastala po odhodu Simaa Sabrose - portugalski reprezentant se seli v Turčijo, kjer bo okrepil vrste Bešiktaša. Eliasov prestop naj bi bil vreden kar okoli 7 milijonov evrov.

"Presrečen sem, ker sem postal član tako velikega kluba. Pripravljen sem na igro. Sem v dobri telesni formi, kar ne čudi, saj se je prvenstvo v Braziliji pravkar končano. Prav tako se zavedam, da se bom moral hitro izkazati, saj me pri Atleticu nihče ne bo predolgo čakal," pravi 25-letnik, ki je bil doslej član Corinthiansa, kjer je bil eden od njegovih soigralcev tudi legendarni Ronaldo. V Sao Paulo rojeni vezist je v svoji karieri igral tudi za Palmeiras, Nautico, Sao Bento, brazilski Juventus in Ponte Preto, tokrat pa se bo prvič preizkusil tudi v Evropi. Znan je predvsem po natančnih podajah in odličnem strelu od daleč, septembra letos pa se je prvič znašel tudi na seznamu brazilske reprezentance in za slednjo doslej odigral tri tekme.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE