Uredništvo    16. junij 2018
Stefan Savić ima veliko ponudb

Se Atleticu lahko izmuzne Stefan Savić?

Odlični črnogorski branilec Stefan Savić je želja številnih evropskih velikanov, njegov agent pa namiguje na to, da bi poleti lahko nastopil čas za menjavo okolja.
SORODNE NOVICE
Video: Girona slavi po zmagi n...
17.2.2019 | Evropske lige
Realovi porazi imajo skupen im...
17.2.2019 | Evropske lige
Boatenga doma pričakalo neprij...
17.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Nov mrk Reala!
17.2.2019 | Evropske lige
Oblak: Agent vodi pogajanja za...
17.2.2019 | Evropske lige
Če bo Barcelona takšna proti L...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri Atleticu iz Madrida so v zadnjih tednih na svoja pleča obesili ogromen finančni zalogaj, saj so opravili rekorden nakup Thomasa Lemarja, podaljšali pogodbo z Josejem Gimenezom, na pomolu pa je še nova pogodba za francoskega superzvezdnika Antoina Griezmanna, ki bo po napovedih španskih medijev po novem letno zaslužil kar 23 milijonov evrov.

To pomeni, da bo moral madridski klub prodati katerega od svojih igralcev, trenutno pa se možnost lepega zaslužka ponuja v primeru 27-letnega črnogorskega branilca Stefana Savića, ki za Atletico uspešno nastopa od leta 2015 naprej. Pri Atleticu menijo, da je položaj centralnega igralca zadovoljivo pokrit z Diegom Godinom, Josejem Gimenezom in Lucasom Hernandezom, Savićev agent Žarko Peličić pa je v pogovoru za italijanske medije priznal, da obstaja možnost za Savićevo slovo od Madrida.

"Stefan je zanimiv igralec, ker je tako kakovosten, da bi lahko igralza katero koli od štirih najboljših ekip v najmočnejših evropskih prvenstvih. Ne želim govoriti o imenih, saj ima pogodbo z Atleticom, kmalu pa se bomo pogovorili in skupaj ugotovili, kaj bi bilo najbolje zanj in za klub," je povedal Peličić.

Za Savića naj bi sicer zanimanja kazala italijanski Juventus in angleški Chelsea.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
Joga Bonito 16.6.2018, 17:18 Prijavi komentar
Js bi dejansko raje videl Azpilucueto na desni strani, ker na levi strani obrambe od njega nebo nič v fazi napada. S tega razlogi pa prodal samo Zappacosto in pustil Emersona/Alonsa, da si izborita mesto. No razen če pride kakšna smešna ponudba za Alonsa bi v tem primeru raje videl, da gredjo na Kurzawo. Sredina je pa druga zgodba. Poleg Kanteja ni ''pametnega'' igralca za sistem. Upam, da se RLC končno vrne in se proda Barkleye, Drinkwatterje, Bakayoke ipd.
The Pensioners 16.6.2018, 15:14 Prijavi komentar
Azpi lahko igra tako na Rb kot na LB tako, da imamo dejansko pri iskanju bocnega proste roke:) ali Tellesa, ki je LB ali pa Florenzija ki je RB.
The Pensioners 16.6.2018, 15:12 Prijavi komentar
A lahko nehamo ze enkrat krepit položaje, ki niso potrebni prenove? Naredite ze neki! Kot vse kaze bomo prestavli na sistem 4-3-3. Rudi,Andreas,Zouma in Cahill je vec kot zadostna izbira igralcev za 2 igralna polozaja. Luiza prodat in Azpija postavit na Rb. Za bocni poziciji obdrzimo Mosesa in Emersona..prodati pa Alonsa in Zappo. Z njunima prodajama bi z lahkoto pokrili prihod kaksnega dobrega bocnega npr. Florenzi,Telles itd... Zadnja linija Azpi(Emerson)-Rudi(Zouma)-Christensen(Cahill)-Florenzi(Moses) bi bila odlicna! Bolj je problem veza in napad! Sploh trenutni igralci v vezni vrsti ne vem kako bojo furali Sarrijeve sistem... zaenkrat letosnje poletje spet kaze porazno!
ti_si_kralj 16.6.2018, 14:00 Prijavi komentar
Se Olimpiji lahko izmuzne Stefan Savić?
Joga Bonito 16.6.2018, 13:42 Prijavi komentar
Ne vem če je potreben Chelsea. Če se bo z novim trenerjem spremenil sistem na dva centralna branilca ga ne potrebujemo. Upam, da se da priložnost Zoumaju in pa da Christensen igra redno. V primeru odhoda Cahila ali Louiza pa bi bil primerna zamenjava.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE