Uredništvo    15. oktober 2016
Carrasco razmišlja samo o Atleticu

Samo Atletico...

Chelsea ga hoče, toda Londončanom kot vse kaže ne bo uspelo. Yannick Ferreira-Carrasco namreč vztrajno zatrjuje, da želi ostati pri Atleticu iz Madrida.
SORODNE NOVICE
La Liga: Barceloni derbi in vo...
20.10.2018 | Evropske lige
Alarm v Barceloni, poškodovan ...
20.10.2018 | Evropske lige
Real Madrid en mesec ni zabil ...
20.10.2018 | Evropske lige
Xavi: Messi je tekmovalna zver
19.10.2018 | Evropske lige
Barcelona: O Neymarju niti bes...
19.10.2018 | Evropske lige
Kraljevi pokal: Sprehod za Bar...
19.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V tej sezoni je Yannick Ferreira-Carrasco že nekajkrat dokazal, da je močno napredoval, kar je opazil tudi Atleticov trener Diego Simeone, ki Belgijcu vse bolj zaupa. Dobre igre 23-letnega napadalca pa so opazili tudi drugi klubi, med njimi Chelsea, ki že zdaj načrtuje svoje januarske premike na igralski tržnici. Špekulacije, da bi Chelseajev italijanski trener Antonio Conte lahko posegel po Belgijcu, je igralec zatrl v kali. Pravi namreč, da ga zanima samo Atletico.

"Tu bom vsaj do leta 2020, upam pa, da še dlje. Pri Atleticu sem srečen. Ko igram dobro in zabijam gole, navijači vzklikajo moje ime in to mi je všeč. Delam s ciljem, da bi postal standarden v začetni enajsterici, toda na koncu je trener tisti, ki odloča," je dejal bivši nogometaš Monaca, ki ima v svoji pogodbi zapisano dosegljivo minimalno odkupno klavzulo v višini 40 milijonov evrov. To pa je znesek, s katerim Chelsea ne bi imel niti najmanjših težav. Če bi igralca prestop seveda zanimal...
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE