Damjan Tratnik   3. oktober 2012
Kolumbijski stroj za gole je bil blizu odhoda iz vrst Atletica

Razmišljal sem o odhodu

Kolumbijski golgeter Radamel Falcao je priznal, da je zaradi finančnih težav Atletica poleti razmišljal o menjavi kluba. Veseli ga, da je na koncu vendarle ostal v Madridu.
SORODNE NOVICE
Pique namesto počitka raje pot...
18.10.2018 | Evropske lige
Neymar je nesrečen in želi odi...
18.10.2018 | Evropske lige
Real je klical italijanskega t...
18.10.2018 | Evropske lige
Messi znova najboljši v Španij...
17.10.2018 | Evropske lige
Real Madrid nasprotuje Barcelo...
17.10.2018 | Evropske lige
Lovren visoko na listi velikan...
17.10.2018 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Vodstvo madridskega Atletica se je minulo poletje hočeš nočeš moralo ukvarjati z neprijetnim vprašanjem, kako pokriti finančno izgubo, ki je nastala zaradi neuvrstitve v Ligo prvakov. Igralski kader je bil za igranje v neprimerno manj donosni evropski ligi predrag, zato se je večkrat porodila zamisel, ki je bila za navijače "colchonerosov" zelo neljuba – prodaja odličnega kolumbijskega napadalca Radamela Falcaa.

Z njegovo prodajo bi Atletico skoraj zanesljivo presegel doslej rekordno odškodnino za Sergia Aguera, na koncu pa so se v Madridu odločili, da se bodo finančnih težav lotili drugače. Falcao je ostal, sta pa zato odšla mlada upa Alvara Dominguez in Eduardo Salvio, ki sta skupaj v klubskih blagajnah pustila 18 milijonov evrov in tako vsaj kratkoročno rešila zagato. Falcao je priznal, da je zaradi finančne negotovosti tudi sam pogosto razmišljal o menjavi kluba.

"Razmišljal sem o možnosti odhoda, po tem ko so v klubu dejali, da bodo prodaje zaradi neigranja v Ligi prvakov nujne. Moja prihodnost je bil tedaj precej negotova, na koncu pa so v klubu dali vse od sebe in uspeli zadržati skoraj povsem enako zasedbo kot v minuli sezoni. To je dokaz temu, da je Atletico zelo dobro voden. Moja pogodba je veljavna do leta 2016 in trenutno je Atletico moja realnost. O selitvi v drug klub ne razmišljam več," je povedal trenutno prvi strelec španske Primere Division.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Junior 3.10.2012, 18:50 Prijavi komentar
Ja F.Perez, sigurno...Edina napadalca zvezdi,ki sta v zadnjih letih kaj naredila z Realom sta bla raul in nistelrooy, vsi ostali so nazadovali tako ali drugače...bolje mu je da ne gre v real, ker ga bo samo uiničlo in mislim da on to sam dobro ve...prej kaka anglija....drugič napiš da pride v MB
Joga Bonito 3.10.2012, 18:28 Prijavi komentar
F. Perez Ne bodi tako prepričan, da bo šel v RM haha
čudež 3.10.2012, 16:55 Prijavi komentar
mater je dober ta napadalec, prav užitek ga je gledat na vsaki tekmi.
F.Perez 3.10.2012, 16:42 Prijavi komentar
V vsakem primeru bi ostal v Madridu, tudi če bi ga prodali... bližnja prihodnost.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE