Uredništvo    2. maj 2017
Lucas Hernandez je podpisal novo pogodbo

Prihodnost Atletica z novo pogodbo

Vodstvo Atletica iz Madrida je sklenilo novo dolgoročno pogodbo z nadarjenim francoskim branilcem Lucasom Hernandezom, ki bo v Madridu ostal do leta 2022.
SORODNE NOVICE
Isco gre na operacijsko mizo
25.9.2018 | Evropske lige
Eto'o: Messi je najboljši vseh...
25.9.2018 | Evropske lige
La Liga: Atletico pričakuje Hu...
25.9.2018 | Evropske lige
Real Madrid nikoli ne bi igral...
24.9.2018 | Evropske lige
Lengletov rdeči karton dviguje...
24.9.2018 | Evropske lige
La Liga: Girona ustavila Barce...
23.9.2018 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Pri Atleticu iz Madrida so pod streho pospravili vprašanje, ki se tiče prihodnosti prvega od bratov Hernandez. Starejši Lucas, ki je v letošnji sezoni že postal viden član prvega moštva Atletica, je z vodstvom kluba podaljšal pogodbo do leta 2022, iz vodstva Atletica pa so sporočili, da njegova nova pogodba vsebuje odkupno klavzulo v višini 55 milijonov evrov.

"Podpis nove pogodbe mi pomeni vse. Od malega se borim za ta cilj. Zelo sem ponosen, ker sem podpisal že svojo drugo profesionalno pogodbo. Sem v fazi, ko si želim še več in zelo rad bi si izboril mesto v začetni enajsterici. Boril se bom po vseh močeh, da bi mi to uspelo," je povedal Hernandez.

V luči podpisa pogodbe z Lucasom Hernandezom bo zanimivo videti, kako se bo razpletala kariera njegovega dve leti mlajšega brata Thea, ki v letošnji sezoni blesti na posoji pri Alavesu. Njegov "problem" je v tem, da ima v pogodbi določeno odkupno klavzulo v višini 24 milijonov evrov, ki sta jo pripravljena aktivirati tako Barcelona kot Real iz Madrida ...

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE