Damjan Tratnik   17. november 2014
Trener Atletica o svoji prihodnosti v Madridu

Pri Atleticu imam še veliko dela

Trener Atletica iz Madrida Diego Simeone je zavrnil govorice, ki so bile v zvezi z njegovim imenom zadnji teden dni še posebej intenzivne.
SORODNE NOVICE
Mlakar je v Madridu, Oblak pre...
21.2.2019 | Evropske lige
Balu odhod Ronalda ni pomagal
21.2.2019 | Evropske lige
Oblak: Za Ronalda ni posebne p...
21.2.2019 | Evropske lige
Simeone: Pokazal sem, da imamo...
21.2.2019 | Evropske lige
Urugvajca rušita evropske sanj...
20.2.2019 | Evropske lige
Slavje ob golu? Danes da, v To...
20.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Trener Atletica iz Madrida Diego Pablo Simeone velja za enega največjih trenerskih hitov evropskega nogometa v zadnjih letih, zato ne čudi, da se njegovo ime vse pogosteje pojavlja v povezavah z največjimi in najbogatejšimi klubi v Evropi. Pred prihodom Louisa Van Gaala je bil nekajkrat omenjen kot potencialni kandidat za klop Manchester Uniteda, v zadnjem tednu dni pa so ga različni mediji omenjali kot potencialnega kandidata za klop Manchester Cityja in Paris Saint Germaina, kjer vodilni v klubu niso preveč zadovoljni z delom Manuela Pellegrinija oziroma Laurenta Blanca.

Priljubljeni "El Cholo" bi pri omenjenih klubih zagotovo lahko močno povečal svoj zaslužek, a ga selitev iz Madrida, kjer je Atletico pod njegovim vodstvom zrasel v enega najboljših klubov v Evropi, zaenkrat ne zanima.

"Pri Atleticu se počutim sijajno. Ves čas želim napredovati in nikoli nisem zadovoljen. Ne vem, kakšno omejitev ima ta ekipa. To nameravam preverjati še naprej,"  je za Marco povedal Simeone.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
piksi 18.11.2014, 11:06 Prijavi komentar
Messiniesta On ne,ampak zame predstavlja simbol tega za kar bi jaz bil pripravljen dati svoje življenje.Se bori proti bolj bogatim,lahko bi pristopil na njihovo stran in užival v lagodju,ampak on iz malega kluba (v narekovajih) dela velik klub in se bori proti mnogo bogatejšim,vsako leto mu pokupijo igralce,on pa vztraja.Zato vidim v njemu simbol boja proti bogatejšim.Bogati ljudje so vsako leto bogatejši,delavci vsako leto težje živimo,države so vsako leto bolj zadolžene,treba je ljudi osvestiti,da imajo bogati 1000x preveč densarja,ki se mora porazdeliti med tiste,ki pošteno delajo.Če bi s sloveniji bila najnižja plača 1000 eurov,razliko bi vzeli bogatim,bi vsi ki delajo imeli dovolj.Treba je ljudem povedati,da imajo bogati dovolj denarja,ne rabijo ga več.
UNHOLY CULT 17.11.2014, 23:28 Prijavi komentar
eee piksi,kakšne ti sekaš včasih,ne da bi simeone pristal glih v kakšnem šejkovskem klubu,kar se lahko zgodi čez noč
Messiniesta 17.11.2014, 21:03 Prijavi komentar
a ti mislis da bi se Simeone boril proti kapitalizmu? :D
piksi 17.11.2014, 20:53 Prijavi komentar
On je nekaj najlepšega kar je nogomet dal ljudem.V času ko vsi hrepenijo po denarja,čim več denarju,je njemu mino mar za boljše ponudbe,že sedaj ima dovolj denarja za 10 življenj,on je človek duše,on je vse najlepše v eni osebi.Zame je on bog,on zame predstavlja boj proti krivičnemu kapitalizmu,boj proti bogatim smrdljivcem,on je simbol anikapitalizma,z njim bi šel v boj do smrti.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE