Damjan Tratnik   27. maj 2014
Zanimiva podrobnost iz pretekle kariere Diega Godina

Pred 11 leti je stal 37 dolarjev

Diego Godin, eden junakov letošnje sezone pri Atleticu iz Madrida, je pred enajstimi leti opravil prestop, za katerega je Cerro iz Montevidea odštel natančno 37 dolarjev!
SORODNE NOVICE
Video: Girona slavi po zmagi n...
17.2.2019 | Evropske lige
Realovi porazi imajo skupen im...
17.2.2019 | Evropske lige
Boatenga doma pričakalo neprij...
17.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Nov mrk Reala!
17.2.2019 | Evropske lige
Oblak: Agent vodi pogajanja za...
17.2.2019 | Evropske lige
Če bo Barcelona takšna proti L...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Urugvajec Diego Godin danes sodi med najboljše branilce v evropskem nogometu, saj je za njim fantastična sezona, v kateri je bil malodane nepogrešljiv člen granitne obrambe evropskega podprvaka Atletica iz Madrida. Branilec, ki se odlično znajde ob prekinitvah, je na Nou Campu dosegel enega najpomembnejših zadetkov v zgodovini Atletica, med strelce pa se je vpisal tudi v finalu Lige prvakov, a njegov zadetek na koncu vendarle ni bil dovolj za zgodovinski podvig Atletica.

Godin že vrsto let sodi med najboljše branilce španskega prvenstva, svoje ime pa je uveljavil že v majici Villarreala, ki ga je pred leti za 8 milijonov evrov prodal Atleticu. Danes je okoli njega torej blišč in glamur, v času, ko si je še utiral pot proti nogometnim zvezdam, pa je njegov nekdanji klub zanj odštel približno toliko kot bi dandanes stala malce boljša večerja za dve osebi. Rafael Cotelo, navijač urugvajskega kluba Cerro iz Montvidea, je danes na twitterju namreč objavil dokument, ki dokazuje, da je Cerro leta 2003 Defensor Sportingu za 17-letnega Godina odštel natančno 37 dolarjev oziroma 840 urugvajski pesov odškodnine!
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE