Anže Zajič   30. december 2012
Bo Atleticu uspelo zadržati Radamela Falcaa?

Poleti se bodo pogovorili

Pri španskem prvoligašu Atleticu iz Madrida so priznali, da se bodo poleti pogovorili s kolumbijskim napadalcem Radamelom Falcaom o tem, kako naprej.
SORODNE NOVICE
Atletico je bolj italijanski k...
19.2.2019 | Evropske lige
Novost: Španci bodo igrali fin...
19.2.2019 | Evropske lige
La Liga: Athletic je že povsem...
18.2.2019 | Evropske lige
Kapetan Girone: Zmaga je za po...
18.2.2019 | Evropske lige
Video: Girona slavi po zmagi n...
17.2.2019 | Evropske lige
Realovi porazi imajo skupen im...
17.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Da je Radamel Falcao v tem trenutku eden najbolj vročih nogometašev na svetu, ni prav nobenega dvoma. Odkar Kolumbijec igra za Atletico, je za klub iz Madrida na 65 tekmah zabil kar 56 golov, zato zares ne čudi, da mediji ves čas namigujejo o njegovi prihodnosti. Za Falcaa naj bi se zanimalo nemalo klubov; govori se o Realu iz Madrida, omenja se tudi Chelsea, Manchester City, Paris Saint Germain in tako dalje. Pri Atleticu se zavedajo, da Falcaa ne bo lahko zadržati, hkrati so priznali, da se bodo poleti z njim pogovorili o tem, kako naprej.

"Ko smo ga kupili, so ljudje dvomili tako vanj kot tudi odškodnino, ki smo jo odšteli. Toda izkazalo se je, da je bilo naše zaupanje vanj upravičeno. Danes je eden najboljših nogometašev na svetu, naše tveganje pa se je izplačalo," pravi generalni direktor Atletica Miguel Angel Gil Marin in glede prihodnosti nekdanjega člana Porta dodaja: "Dogovor je tak, da se bomo po koncu sezone pogovorili in se odločili, kaj bo najbolje za obe strani. Mi mu bomo pomagali pri njegovi odločitvi, vsekakor pa si je prislužil pravico, da se odloči, kakor se bo pač želel. Vem pa, da se dobro počuti v tej ligi, v tem mestu in predvsem v tem klubu." Atletico je sicer za Falcaa plačal kar 40 milijonov evrov (z možnostjo doplačila dodatnih 7 milijonov evrov), kar je bil rekorden nakup v zgodovini tega kluba.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
fuzbalman 30.12.2012, 17:09 Prijavi komentar
kar precej je namignil kam bo mogoče šel ko je rekel da se dobro počuti v tej ligi in tem mestu
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE