Uredništvo    10. maj 2012
Diego Simeone po slavju Atletica

Pokazali, kdo je Atletico

Diego Simeone, trener Atletica, pravi, da je ponosen na svoje nogometaše, ki so sinoči osvojili ligo Europa. Argentinec pa je ponosen tudi na hitro igro svojega moštva in čvrsto obrambo.
SORODNE NOVICE
Liga Europa: Dinamu kroglice n...
22.2.2019 | Evropski pokali
Na semafor pogledal 800-krat
22.2.2019 | Evropski pokali
Slačilnica Dinama je norela od...
22.2.2019 | Evropski pokali
Arsenal prvič po devetih letih
22.2.2019 | Evropski pokali
Liga Europa: Zagreb je v delir...
21.2.2019 | Evropski pokali
Mlakar je v Madridu, Oblak pre...
21.2.2019 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Diego Simeone, trener madridskega Atletica, je presrečen po zmagi v ligi Europa. Argentinec je hvaležen vsem, ki ga od decembra, odkar sedi na klopi kluba iz Madrida, podpirajo.

"Zmagati je vedno lepo. Kot igralec lahko bolj uživaš, ker si na igrišču. Kot trener moraš ostati priseben, vedeti mora, da je to stvar igralcev. Ponosen sem na moje igralce, vesel sem za navijače Atletica, hvaležen pa sem vsem, ki nam zaupajo," je sinoči, po prepričljivi zmagi nad Athleticom dejal Simeone. 

"Vedeli smo, da bomo morali žogo predati nasprotniku, toda s štirimi nogometaši v napadu smo zelo nevarni, z vsega eno podajo. Bili smo zelo odločni. Nocoj smo dokazali, kdo je Atletico - smo hitri in močni v obrambi. Na to sem ponosen," je nadaljeval Argentinec in dodal: "Falcao je lep primer igralca, ki kljub izkušnjam še vedno tvega in ki laho pozabi na preteklost. Falcao je pozabil, kaj se je zgodilo lansko leto, zato je tudi laho zaživel za trenutek. Poznam ga od malih nog, pri Riverju sva skupaj osvojila ligo. Občudujem in obožujem ga. Kar pa se Diega tiče, je to igralec z velikimi ambicijami. Če igra dobro, potem lahko zmagaš."
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE